Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 29 Aralık 2014

CHP Arnavutköy Üye Buluşması Toplantılarına Başladı

CHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı ve üyelerle kahvaltıda buluştu.

Karaburun’da gerçekleşen kahvaltıya CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı Mehmet Sait Yücel, CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Nazım Asan, CHP Arnavutköy İlçe Yönetimi ve partililer katıldı.

 

İlk toplantı Karaburun’da gerçekleşti
Yoğun katılımın sağlandığı programda bir konuşma yapan CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Nazım Asan, “Öncelikle örgütümüzü güçlendirmek, üyelerimiz arasındaki dayanışmayı arttırmak, dayanışma içinde çalışan Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır bir şekilde sahada görmek ve bu mücadeleyi en iyi şekilde verebilmek için ‘Üye Buluşması’ adını verdiğimiz bu kahvaltılı toplantılarımızı başlattık. Gördüğüm kadarıyla yoğun bir ilgi var bu duyarlı davranışınız için teşekkür ediyorum.Önümüzde 2015 genel seçimleri var. Bu seçimler çok önemli çünkü bir anlamda Cumhuriyet’in oylanması olacaktır. Cumhuriyet’e devam mı Cumhuriyet’e tamam mı? Mevcut iktidar bütün imkanları kullanarak, insanların özgürlüklerini kısıtlayarak, basının ve sivil toplum kuruluşlarına baskı yaparak insanları korkutarak sindirerek amaçlarına ulaşmaya çalışıyor. 90 yıllık Cumhuriyet’i değiştirmek istiyorlar. Çağdaş ilkelerden bizi uzaklaştırmak istiyorlar buna müsaade edemeyiz ” dedi.
CHP Arnavutköy Üye Buluşması Toplantılarına Başladı1
 

“Yerel seçimde adayların örgütün içinden olmamasından dolayı bir sıkıntı vardı”
Daha sonra bir konuşma yapan CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı Mehmet Sait Yücel ise konuşmasında, “Yeniden göreve seçilen Nazım başkanı ve yönetimini kutluyorum. 4 yıldır Bakırköy İlçe Başkanı olarak görev yaptım. Bu görevi perşembe gününe kadar sürdürdüm. Bu dönemde özellikle örgütten arkadaşlarımızın Milletvekili olmasını istediğimiz içinde Milletvekilliğine aday adayı oldum. Bildiğiniz gibi Cumhuriyet Halk Partisi sıkıntılı bir yerel seçim yaşadı. Bu da nerden kaynaklanıyordu adayların örgütün içinden olmamasından dolayı bir sıkıntı vardı. Bizde bu olaydan dolayı hem genel başkanımıza hem genel sekreterimiz hemde İstanbul il başkanımıza bu sürecin daha sağlıklı yürütülmesi gerektiğini belirttik. Eğer Cumhuriyet Halk Partisi adaylarını örgütün içinden seçerse biz bu adaylarla 3. bölgedeki yüzde 18’i yüzde 40’a çıkartır ve iktidarın yolu açılır. Son süreçte eğilim yoklaması ile adayların seçileceği belirtildi. Ben genede şuna inanıyorum Cumhuriyet Halk Partililerin örgütün içinden gelen adayları çıkartacaklarına inanıyorum. İçimizden gelen adaylardan Milletvekili adayları çıkartırsak bu arkadaşlarımız seçildiğinde yanımızda görürüz, toplantılarımızda görebiliriz ve sorunları çözdürebiliriz” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından 6 Aralık’ta yapılan kongre de oluşturulan yeni yönetim programa katılan partililere tanıtıldı. Program toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

 

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

HER ŞEY MİNİKLER İÇİN

HER ŞEY MİNİKLER İÇİN

Tasarım | Enba