Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 26 Aralık 2014

HaberAktivite’den Görkemli Kutlama

Arnavutköy’de yayın yapan HaberAktivite Gazetesi yayın hayatının 6. yılını görkemli bir programla kutladı. Anatolia Terass Düğün Salonu’nda düzenlenen 6. Yıl kutlama programına çok sayıda davetli katıldı. Gazete Genel Yayın Yönetmeni Taylan Ergün’ün ev sahipliği yaptığı programa Arnavutköy Kurucu Kaymakamı Hürrem Aksoy’un yanı sıra, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner, Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir, CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Nazım Asan, Eski Haraççı Belediye Başkanı Metin Karan, Arnavutköyspor Kulübü Başkanı Aziz Kadakal, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, Kaymakamlık Kurum Müdürleri, Arnavutköy Belediyesi Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Sanayiciler, iş adamları, esnaflar ve çok sayıda HaberAktivite okuyucusu katıldı.

HaberAktivite (1)
 

“Yerel basına destek verilmelidir”
HaberAktivite’nin 6 yıl. sonunda ulaştığı 100. Sayısının kutlandığı programda açılış konuşmasını yapan Genel Yayın Yönetmeni Taylan Ergün, yerel basının ve yerel gazeteciliğin önemine vurgu yaptı. Yerel Gazeteciliğin demokrasinin gelişimine katkıda bulunduğuna değinen Ergün, “Bizler yerel gazeteciliği yapılan haberlerle birilerini zor duruma sokmaya çalışmak ya da olumsuzluklar üzerinden rant elde etmek için yapmadık. Yaşadığımız ilçemize nasıl katkı sunabiliriz düsturuyla hareket ederek kamuoyunun bilgilenmesine katkıda bulunmaya çalıştık. Ancak, yerel basının yaşadığı ciddi sıkıntılar da söz konusu. Bu mana da Arnavutköy’de daha etkin bir yerel basın için yediden yetmişe tüm kesimlerin yerel basına destek vermesi gerekmektedir” dedi.
HaberAktivite (2)
 

HaberAktivite ilgiyle takip ediliyor
Programda söz alan Arnavutköy Kurucu Kaymakamı Hürrem Aksoy’un yanı sıra, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner, Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir, CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Nazım Asan da basının toplumlar için oldukça önemli bir yere sahip olduğu mesajını vererek HaberAktivite Gazetesi’nin tarafsız ve objektif duruşundan dolayı her zaman ilgiyle takip edilen bir gazete olduğunu söylediler.
Müzik dinletisi ve HaberAKtivite’nin yayın hayatına başladığı günden bu yana öne çıkan haberlerinin yer aldığı sinevizyon gösterisinin ardından geceye katkılarından dolayı Arnavutköy’deki iş adamı, esnaf ve muhtarlara birer plaket armağan edildi. Arnavutköy’ün farklı kesinlerinden birçok ismin bir araya geldiği program, misafirlerce tam not aldı.

HaberAktivite (3)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba