Ana Sayfa MANŞET, SİYASET, SULTANGAZİ 15 Temmuz 2013

CHP Sultangazi’de 3 İstifa

Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcıları Evsal İsa Yucak, İmam Koçak ve Ergin Turan görevlerinden istifa ettiler. CHP Sultangazi İlçe Örgütünde hareketli saatler yaşanıyor. CHP Genel Merkezi’nin “aday olmak isteyenler 8-15 Temmuz tarihleri arasında istifa edecek” kararı sonrası CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş ilçe yönetim kurulunu dün olağanüstü toplayarak “Kimler istifa edecek” sorusunu bir kez daha yöneltti. Boztaş, belirlenen istifa tarihinin 15 Temmuz’da (bugün) sona ereceğini olağanüstü toplantıda ilçe yönetimine bir kez daha hatırlattı. 

CHP’de Pazar günü yaşanan olağanüstü toplantıda Evsal İsa Yucak, İmam Koçak ve Ergin Turan görevlerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

Evsal İsa Yucak; 2011 genel seçimlerinde CHP’den Milletvekili aday adayı olan ve 18 Mart 2012 tarihinde gerçekleştirilen CHP 2. Olağan Kongresinde Ali Boztaş’ın yönetim kurulu listesinde yer alan İlçe Başkan Yardımcısı Evsal İsa Yucak görevinden istifa ettiğini ilk açıklayan isimlerden oldu. Yucak’ın ilerleyen günlerde Belediye Başkan aday adaylığını açıklaması bekleniyor.

İmam Koçak; 2012 tarihinde yapılan CHP 2. Olağan Kongresinde Ali Boztaş’ın listesinde yer alarak ilçe yönetim kurulu üyesi ve akabinde yapılan görev dağılımında Ar-Ge’den sorumlu ilçe başkan yardımcılığına getirildi. İnşaat Mühendisi olan Koçak, belediye meclis üyesi aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini ilçe yönetim kurulu toplantısında açıkladı.

Ergin Turan; Uzun yıllar aktif siyasetin içerisinde yer alan ve 2 dönemdir CHP Sultangazi İlçe Örgütü’nde asil yönetimde yer alarak aktif siyasete devam eden CHP İlçe Sekreteri Ergin Turan’da belediye meclis üyeliğine talip olduğunu ve bundan dolayı istifa ettiğini açıkladı.

Emin Yeşil / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba