Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 18 Haziran 2019

CHP’li Ayhan Örs Zehir Tacirlerine Dikkat Çekti

Arnavutköy Belediyesi Meclisi Haziran ayı ilk oturumu Meclis Başkanvekili Turgut Baran Başkanlığında gerçekleşti. Gündem maddelerinin komisyonlara havale edildiği toplantıda CHP Meclis Üyesi Ayhan Örs parklardaki tehlikeye vurgu yaptı.

Gündem dışı söz alan Ayhan Örs parklarda zehir tacirlerinin bulunduğunu belirterek, “Arnavutköy’deki lunaparklar başta olmak üzere parklarda çocuklarımızın küçük yaşta tütün ürünlerini kullanması ve ayrıca buraları mesken eden zehir tacirleri kolay temin edilen bonzai gibi uyuşturucu maddelerine çocuklarımızın alıştırıldığı ve geleceklerinin çalındığı vahim bir durumla karşı karşıyayız. Bölgenin yöneticileri olarak bu sorun birinci derecede bizlerin en önemli derdi ve sorunu olmalıdır! Belediyemizin gerekli birimleri derhal zabıta ve emniyet müdürlüğüyle irtibata geçip gerekirse ortaklaşa bir komisyon kurulup (Bizler bu komisyona gönüllüyüz) çocuklarımızın geleceğini çalanlara karşı gereken önlemler alınmalıdır. Başkanlık makamına önerge olarak sunuyoruz” diye konuştu.

Bolluca’da bulunan Kuba camisinin wc ve abdesthane kısmının yıkılmak üzere olduğunu belirten Örs, “Bolluca Mahallesi’ne hizmet veren KUBA camisinin wc ve abdesthanesinin eski bir yapı olmasından dolayı yıkılmak üzere olduğu bakımsız ve kullanılamaz duruma geldiği için mahalle sakinlerinin taleplerine cevap verecek şekilde belediyemiz tarafından inşaa edilmesini talep ediyorum. Gerekirse mahalle sakinleri olarak bizlerde katkı sunup bir an önce bu sorunun giderilmesini başkanlık makamına önerge olarak sunuyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba