Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 2 Mayıs 2017

Çiftçiler Bayramı Çilingir’de Kutlanacak

Arnavutköy Ziraat Odası Meclisi Kuzu Sofrası’nda kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı sonrası da Ziraat Odası olarak yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Her yıl büyük bir başarı ile Çiftçiler Bayramı’nı kutlayan Arnavutköy Ziraat Odası bu yıl Çiftçiler Bayramı 15 Mayıs’ta Çilingir Mahallesi’nde kutlanacak.

“Meralarımıza sahip çıkmaya çalışıyoruz”
Arnavutköy Ziraat Odası Başkanı Halil Şenel kısa bir açıklama yaparak, “Çiftçilerimizin ektikleri ürünlerine bakıyorum gayet güzel görünüyor. İnşallah bir aksilik olmazsa bu yıl çiftçilerimizin ürün noktasında yüzü gülecek. Türkiye Ziraat Odaları Birliği olarak başkanımız Şemsi Bayraktar yoğun bir çalışma içinde. Hükümetimizle bakanımızla devamlı diyalog halinde. Çiftçi birlikleri, üretici birlikleri ile görüşmeler yapıyor. Bu yaptıkları görüşmeler neticesinde çiftçi için faydalı olabilecek kararlar alınıyor. Hayata geçirilmesi için yoğun bir çalışma sarf ediyor. Bunları yaparken de bizlere de verdikleri talimatlar gereği bizde bunları uygulamaya çalışıyoruz” dedi. Meralar konusuna da değinen Halil Şenel, “Arnavutköy bölgesinde meralar kanunla İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne geçti ama şuanda koruma ve kontrolü, istifade hakları yine bizim çiftçilerimizde devam ediyor. Yine İstanbul mera komisyonu olarak bütün çalışmalar yapılıyor. Meralarımıza sahip çıkmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Arnavutköy Ziraat Odası Genel Sekreteri Öznur Yartaşı Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin yapmış olduğu eğitimde İstanbul birincisi oldu. Arnavutköy Ziraat Odası Başkanı Halil Şenel İstanbul birincisi olan Öznur Yartaşı tebrik etti.
çiftci bayramı2

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba