Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 14 Aralık 2012

Çocuklara Trafik Eğitim Kampüsü Geliyor

Arnavutköy’ün Taşoluk Semti’ndeki Çocuk Trafik Eğitim Kampüsü’nün çalışmaları hızla devam ediyor. Eğitimin her alanında gençlerin yetişmesine büyük önem veren Arnavutköy Belediyesi, ülkemizde yaşanan trafik kazalarının ancak eğitimle azabileceği gerçeğinden hareketle Taşoluk Semti’nde 5000 m² alan üzerinde Çocuk Trafik Eğitim Kampüsü oluşturuyor.

İlköğretim çağındaki çocukların gelecekte trafik kurallarına uymalarını sağlayacak bilincin yerleştirilmesi için toplamda 5000 m² ‘lik bir alan içerisinde gerçekleştirilecek projenin, 3300 m² si kafeterya, teras, oturma alanı, çocuk oyun alanı, yaya yolları ve eğitim pisti olarak düzenleniyor. Trafik kuralları standartlarına göre tasarlanan eğitim pistinde çocuklar; eğitici, öğretici ve aynı zamanda eğlenceli vakit geçirecekler. Kafeterya ve terası 250 m² olan eğitim kampüsünün içinde bisiklet parkuru da bulunuyor. Projenin %80’inin bittiğini belirten Arnavutköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yakın bir tarihte Eğitim Kampüsü’nün bitmesi için çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba