Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 29 Ekim 2013

En Genç Aday Adayı Doğan Altınkaynak Başvuruyu Yaptı

İnşaat Mühendisi Doğan Altınkaynak Ak Parti’den Arnavutköy Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı olduğunu açıklayarak resmi başvuruyu yaptı.

Aynı zamanda Arnavutköy Erzurumlular Dernek Başkanı Turgut Altınkaynak’ın oğlu olan Doğan Altınkaynak resmi başvuru için Ak Parti ilçe binasına kalabalık bir heyetle geldi.

“Ak parti’ye oyum, duam ve desteğim daim olacaktır”
Altınkaynak, “Değerli il ve ilçe başkanımızın yönetimiyle aday adaylarımızı ölçüp, biçip, tartıp Arnavutköy’ümüze ve AK Partimize layık ve yararlı adaylar seçeceklerine şüphemiz yok. İnşallah bende bu layık adaylardan biri olurum ve Arnavutköy’e hizmet edebilirim. Meclis üyeliği adaylığı bana verilsin verilmesin Ak Parti duruşum hiçbir zaman değişmeyecektir. Ak parti’ye oyum, duam ve desteğim daim olacaktır. Sadece adaylıkla bitmeyecek olan bu süreçte zorlu ve yorucu olacak, bunun farkındayım. Ama siz değerli büyüklerim ve dostlarım sayesinde bu durumun üstesinden geleceğime inanıyorum. Beni yalnız bırakmayan siz değerli büyüklerime çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Genç yaşında siyasete atılma cesaretini göstermiştir”
Arnavutköy AK Parti İlçe Başkanı Ercan Üner; “Doğan kardeşimizi küçüklüğünden itibaren tanırım. Ailesi de tanıdığım bildiğim insanlardır. Aynı zamanda kendi ilçemin insanıdır. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Genç yaşında siyasete atılma cesaretini göstermiştir. Bende genç yaşta Arnavutköy İlçe Başkanı olmuştum. 9 yıldır da bu görevi yürütüyorum. 9 yıldır siyasetin içinde olan ben, şuan Doğan kardeşimizin yaşamış olduğu heyecanı yaşamadım. Kendisi benden 1-0 önde. Şu ana kadar ne Belediye Başkanlığı, ne de Meclis üyeliği başvurusu yapmış değilim” dedi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Hatalı Dış Politika Denklemi

Hatalı Dış Politika Denklemi

Tasarım | Enba