Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 29 Ekim 2013

Sosyolog Nedim Kılıç Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Sosyolog Nedim Kılıç Arnavutköy Belediye Başkan Aday Adaylığı için Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığına resmi başvurusunu yaptı.

Kılıç, “Arnavutköy’ün dününü bilmeyen yarınlarını inşa edemez”
Kalabalık bir heyetle Ak Parti Arnavutköy İlçe binasına gelen Kılıç, bir süre ilçe başkanı Ercan Üner’le sohbet etti. Resmi başvurusunu yapan Sosyolog Nedim Kılıç başvuru sonrası kısa bir açıklama yaptı. Sosyolog Nedim Kılıç açıklamasında 23 yıldır Arnavutköy’de yaşadığını vurgulayarak, “Kar yağdığında günlerce nasıl mahsur kaldığımızı, nasıl günlerce elektriksiz kaldığımızı, bidonlarla nasıl su taşıdığımızı hatta tek şeritli yolda nasıl cefalar çektiğimizi hepimiz biliyoruz. Çünkü bunları hep birlikte yaşadık. Dolayısıyla Arnavutköy’ün dününü bilmeyen yarınlarını inşa edemez. Arnavutköy’ün tozunu yutmuş bir kardeşiniz olarak ve sosyolog olarak toplumun bütün katmanlarıyla iletişim içinde oldum. Küçük bir Türkiye özeti olan Arnavuköyümüze hizmet etmek ve sosyal sorunlara çözüm getirmek için yola çıktım. Bir ilçenin yönetimine sahip olmak o ilçeye kendi fikirlerinden, kendi düşüncelerinden yorumlar katmak demektir. Arnavutköy’ün sıkıntılarını ak kadrolara sayesinde atlatarak bu günleri yaşadığımız Arnavutköyümüz de sayın başbakanımızın uluslararası projelere paralel bir vizyon ortaya koyarak sosyal projelerle donatılmış modern bir Arnavutköy inşa etmek en büyük hedefimizdir. Bu hedeflerimizi gerçekleştirirken içeride ve dışarıda ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı saflarımızı belli etmek adına buradayız. Bu bir aday adaylık sürecidir. Partimiz kimi işaret ederse partimizin bir neferi olarak kapı kapı dolaşıp çalışmaya hazırım. Buradaki temel gayemiz partimize oy versin, vermesin bütün Arnavutköy’lüleri kucaklayabilecek siyasi bir metodolojiyle partimizin Arnavutköy’de ki oy oranını arttırabilmektir. Bende Nedim Kılıç olarak başkanlık konusunda benden taraf tercih kullanıldığında Arnavutköylünün yönetimde söz sahibi olduğu, daha modern, müreffeh, şeffaf, gücünü milletten alan bir belediyecilik anlayışıyla, sayın başbakanımızın ifadesiyle milletinin hizmetinde olan hizmetkar belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğimi taahhüt ediyorum” diye konuştu.

Üner, “İçime sine sine aldığım bir aday adayı başvurusu oldu”
Daha sonra bir konuşma yapan Ak Parti Arnavutköy ilçe başkanı Ercan Üner, uzun yıllardır Arnavutköy’de yaşayan Sosyolog Nedim Kılıç’ın aday adaylık başvurusundan memnuniyet duyduğunu belirterek, “İçime sine sine aldığım bir aday adayı başvurusu oldu. Çünkü Nedim kardeşimizin dediği gibi Arnavutköy’ün tozunu çamurunu hep birlikte çektik. Çok yollarda kaldık, çok sıkıntılar çektik. Bu yüzden bende Arnavutköy’ün o sıkıntılarını çekmiş birinin belediye başkanı olmasını isterim. Ancak buna başbakanımız karar veriyor. Şuana kadar almış olduğum belediye başkan aday adayı müracaatların içinde Arnavutköy’lü olmasından dolayı içime sinen bir başvuru oldu. Aday adaylık başvurusunda bulunan arkadaşlarımızın hepsi aday olamıyor maalesef. İçinden birtanesi aday olabiliyor. Bu yüzden kim aday olursa olsun aday adaylarının aynı heyecanla çalışması gerekiyor. Allah Arnavutköy’e hayırlısı neyse onu nasip etsin”  dedi.

SOSYOLOG NEDİM KILIÇ KİMDİR ?
1980 yılında Erzurum’da doğan Sosyolog Nedim Kılıç, lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Sosyoloji bölümünde tamamlamıştır ve İstanbul Üniversitesinde Yüksek Lisansı eğitimine devam etmektedir. “Osmanlıdan Günümüze Batılılaşma Hareketleri” adlı yayımlanmamış tez çalışmasının yanısıra bazı ulusal dergi ve yerel gazetelerde çeşitli konularda yazıları yayınlanmıştır. Bir çok televizyon programına konuk olarak katılan Sosyolog Nedim Kılıç, makro ölçekli şirketlere kurumsal danışmanlık hizmeti veren danışmanlık şirketinde üst düzey yöneticilik yapmıştır. Farklı kurumlarda bireysel danışmanlık yapan Kılıç, bazı eğitim kurumlarında öğretmenlik ve kurum yöneticiliği yapmıştır ve halen Sınav Eğitim Kurumları İstanbul 2.Bölge koordinatörlüğü ve AR-GE danışmanlığı yapmaktadır. Bir çok sivil toplum kuruluşu çalışmalarında aktif olarak bulunan ve yöneticilik yapan Kılıç, bunun yanısıra siyasi parti çalışmalarında bulunmuştur. Sırasıyla Saadet partisi, HAS Parti ve 2012 yılındaki bütünleşme sürecinde AK PARTİ’ye katılmıştır ve 2014 yerel seçimlerinde Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı olmuştur. Kılıç, evli ve iki çocuk babası.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

AREMDER’den Örnek Davranış

AREMDER’den Örnek Davranış

Tasarım | Enba