Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, GENEL, MANŞET 23 Şubat 2018

Erbakan Vakfı Arnavutköy Temsilcisi İlbeyi, Demirhan’ı Ziyaret Etti

Eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakn’ın genel başkanlığını yürüttüğü Erbakan Vakfı’nın Arnavutköy Temsilcisi Abdurrezzak İlbeyi Av. Abdullah Demirhan’ı ofisinde ziyaret etti.

Erbakan Vakfı Arnavutköy Temsilcisi Abdurrezzak İlbeyi, “Konuştuğunu Yapan Erbakan” başlıklı anma ve anlama programı ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı vefatının 7 sene-i devriyesinde 3 Mart 2018 tarihinde saat 19.30’da Sinan Erdem Spor Salonunda düzenlenecek. Bu programa Av. Abdullah Demirhan’ı ve tüm halkımızı davet ediyoruz. Necmettin Erbakan hocamızın Türkiye başta olmak üzere İslam dünyası ile alakalı, ümmetle ile ilgili fikirleri ve yapmak istediği projelere belki ömrü yetmedi ama biz vakıf aracılığıyla takipçisi olacağız ve gelecek nesillere aktaracağız” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba