Ana Sayfa MESAJLAR 22 Nisan 2016

Ercan Üner’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Ercan Üner mesajında, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin çatısı altında tarihe altın harflerle yazılışını ve egemenliğimizin çocuklarımıza emanet edilişini aynı duygu ve coşkuyla bir kez daha kutluyoruz. Her güçlük karşısında omuz omuza verebilmenin mümkün olduğunun ispatlanmasının gururunu bir kez daha yaşıyoruz. Egemenliğin kayıtsız şartsız milletimize geçmesiyle, temsili demokrasinin kurumsallaşması da sağlanmış, fertler vatandaş sıfatıyla, millet egemenliği içerisinde bütünleşerek güç vermişlerdir. Bu çok özel günün Atatürk tarafından çocuklarımıza bayram olarak hediye edilmesi ise, millet ve devlet hayatının süreklilik içermesine yönelik idealist bir bakışın var olduğunu göstermiştir. Milletimizin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba