Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, GENEL, MANŞET 3 Ekim 2017

Çağrı ve Çağlar Erkekliğe İlk Adımı Attı

Arnavutköy esnaflarından Onur Sarıgül’ün oğulları Çağrı ve Çağlar düzenlenen sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımı attı. Dürümcü Musa Usta’nın Taşoluk şubesinde gerçekleşen sünnet düğününde Sarıgül ailesinin yakınları yalnız bırakmadı. Sünnet düğününe STK temsilcileri, iş adamları, bölge esnafı ve birçok vatandaş katıldı. Düğün Sazlıbosna Cami imamı Hüseyin Kamil Çelebi’nin okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Sarıgül ailesi düğüne katılan davetlilerle yakından ilgilenerek, mutluluklarını misafirleriyle paylaştı.

“İnşallah vatana millete hayırlı evlat olurlar”
Dualarla gerçekleşen düğünde Onur Sarıgül davetlilere düğüne katıldıkları için teşekkür ederek, “Böylesine mutlu bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. Oğullarım Çağrı ve Çağlar’ın sünnet merasimi için toplandık. İnşallah vatana millete hayırlı evlat olurlar. Rabbim evlendikleri, damat oldukları günü de görmeyi nasip etsin” diye konuştu.







Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba