Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 10 Ocak 2015

Es Kahvaltı ve Menemen Salonu Gazetecileri Unutmadı

Arnavutköy Es Kahvaltı ve Menemen Salonu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmadı ve kahvaltılı bir toplantı düzenleyerek Arnavutköy yerel basınının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

Es Menemen ve Kahvaltı Salonu ortakları Erdem Gürkan ve Seyfettin Koç (Seyfi Usta) Arnavutköy yerel basınının gazeteciler gününü kutlayarak, “Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır. Gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimiz düzenli bir mesaisi olmadan, halkı bilinçlendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir. Yerel basının çok zor şartlar altında görevlerini yerine getirdiğini biliyoruz. Sizleri bu özel gününüzde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduk. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun” dediler.
kahvaltı salonu
Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba