Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 24 Ekim 2013

Fatih Karabalık Arnavutköy Belediye Başkanlığına Aday Adayı

Nfes Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Karabalık 2014 yerel seçimlerinde Arnavutköy Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığına Arnavutköy Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvuruyu yapan Karabalık, yaklaşık 300 kişilik bir heyetle Arnavutköy ilçe binasına geldi. Burada Ak Parti Arnavutköy İlçe başkanı Ercan Üner’le bir süre sohbet eden Karabalık, daha sonra toplantı salonuna geçerek bir konuşma yaptı.

Karabalık, “Arnavutköy’e ve Arnavutköylülere hizmet etmeye adayım”
Arnavutköy’e ve Arnavutköylülere hizmet etmeye aday olduğunu dile getiren Karabalık, “Ak Partimizi ülkemiz ve dünya kamuoyu taktirle takip etmektedir. Bende bu büyük ailenin bir bireyi olarak bugüne kadar çeşitli görevlerde bulunarak ülkemize ve milletimize hizmet etmeye gayret gösterdim. Partim ne görev verdiyse en layık şekilde yapmaya çalıştım. Önümüzde 2014 yerel seçimleri bulunuyor. Bu seçimlerde de yine Ak Parti çatısı altında Arnavutköy’e ve Arnavutköylü hemşehrilerime hizmet yapmak istiyorum. Ak Parti’nin en alt katmanından tutun en üst katmanına kadar hizmeti emeği olan her bireyin öncelikle ülkemize, İstanbulumuza ve Arnavutköyümüze önemli katkıları olduğuna inanan ve sahiplenen bir ekip ile bu yolda yürüdüğümüzü belirtmek isterim. Arnavutköy’de yıllarca yaşamış ve bu bölgenin sorunlarını sıkıntılarını en yakından bilen biri olarak bu yolda vatandaşın sesine kulak veren bir anlayışın Arnavutköy’ü yönetmesi gerektiğine inanan bir Ak Partili olarak Arnavutköy Belediye Başkanlığı görevine talibim. Eğer siyasi büyüklerimiz ve Arnavutköy halkı beni ve ekibimi bu göreve layık görürse gururla Arnavutköy ve Arnavutköylülere hizmet edeceğim” diyerek Arnavutköy’e hizmet etmeye aday olduğunu ifade etti.

Üner, “Karabalık en genç belediye başkan aday adaylarımızdan birisidir”
Daha sonra bir konuşma yapan Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner Fatih Karabalık’a aday adaylığı sürecinde başarılar dileyerek, “Fatih bey ve ailesini yakından tanıyoruz ve biliyoruz. Bugüne kadar partimizin çeşitli kademelerinde görev yapmış ve başarılı olmuştur. Karabalık en genç belediye başkan aday adaylarımızdan birisidir. Bende genç yaşta bu göreve gelmiştim. Gençlerin parti içinde aktif olması bizleri de çok mutlu etmektedir. Bu seçimde en az 10 tane belediye başkan aday adayı başvurusu bekliyoruz. Ancak sizlerinde bildiği gibi bu 10 adayın içinden maalesef birisi aday olarak seçiliyor. Bu taktirde başbakanımıza aittir. Böyle bir durumda da diğer 9 aday aday adayımızın da aynı heyecanla çalışmalarını yürütmelerini temenni ediyoruz. Bunu geçen yıl yaşadık. 5 belde belediye başkanımız aday adayı oldu ancak birisi seçildi ve diğer aday adayları da çalışmalarına devam etti. Bu bir hizmet yarışıdır. Başbakanımız kimi uygun görürse o aday olarak seçilecek ve hizmet edecek. İnşallah Arnavutköy ve Arnavutköylüler için hayırlı bir seçim süreci olur” diyerek yerel seçimlerin Arnavutköy’e hayırlı olmasını diledi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba