Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 24 Ekim 2013

MHP Arnavutköy’de Aday Adayı Olacaklar Görevini Bırakıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Arnavutköy İlçe Teşkilatında 2014 yerel seçimlerinde Arnavutköy Belediyesi Başkan aday adayı ve Belediye meclis üyelisi aday adayı olacak yöneticiler istifa etti.

2014 yerel seçimlerine uzun süredir hazırlığını sürdüren MHP Arnavutköy İlçe Teşkilatında Arnavutköy Belediyesi Başkan aday adayı ve Belediye meclis üyelisi aday adayı olacak isimlerin bazıları görevlerini bırakarak aday adaylığı başvurunda bulunuyor. İlçe Başkanı Fatih Babacan konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “İlçe teşkilatı olarak uzun süredir yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Seçim sürecinin başlamasıyla birlikte ilçe yönetiminde bulunan bazı arkadaşlarımız Belediyesi Başkan aday adayı ve Belediye meclis üyelisi aday adayı  için istifalarını verdi. Bu arkadaşlarımıza aday adaylığı sürecinde başarılar dilerim ve yerel seçimlerin Arnavutköy’e hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

MHP Arnavutköy’de yönetimde istifa eden isimler ise şöyle:

Muharrem Yaman, Avukat ve partideki görevi Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı

Recai Koç, Yassıören Tarım ve Kredi Kooperatifi Başkanı ve partideki görevi Başkan Yardımcısı

Tuncay Karabağ, Arnavutköy Avcılar Kulübü Genel Sekreteri ve partideki görevi Başkan Yardımcısı

Mehmet Akyüz, iş adamı ve partideki görevi ilçe Muhasibi

Haber: Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba