Ana Sayfa MANŞET, SİYASET, SULTANGAZİ 25 Ekim 2013

Cahit Altunay Aday Adaylığını Açıkladı

2014 yerel seçimlerine aylar kala Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı’nda seçim heyecanı başladı. 2009 yerel seçimlerinde Sultangazi’nin ilk ve kurucu Belediye Başkanı olarak göreve seçilen Cahit Altunay ikinci dönem için yeniden aday olduğunu açıkladı. Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım’a başvuru dosyasını sunan Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı ekip arkadaşları ve partililer yalnız bırakmadı.

Belediye Başkan Yardımcıları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partilinin yalnız bırakmadığı Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Bugün aday adayı sıfatı ile aranızdayım. İkinci dönemde görev yine bize verilirse yarım kalan hizmetlerimizi ve Sultangazi’yi İstanbul’da marka yapacak projelerle yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” dedi.

2008 yılında Gaziosmanpaşa ilçesinden ayrılarak ilçe olan Sultangazi’nin 5 yılda sorunlarının çözülmesinin imkansız olduğunu söyleyen Başkan Altunay görev süresi boyunca çok erken eleştirilere maruz kaldıklarını ifade etti. “Sultangazi’yi Sultangazililer yönetecek” eleştirilerine ilk defa cevap veren Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Bizler çok erken eleştirildik. Sultangazi ilçe olduğunda birçok arkadaşımız deneyimiyle burada görev aldılar. ‘Sultangazi’yi Sultangazililer yönetsin’ eleştirilerinin çok erken yapıldığını düşünüyorum” diye konuştu.

İkinci dönemde kendisine ve ekibine görev verildiği takdirde zorlu bir 5 yılın daha kendilerini beklediğini ifade eden Başkan Altunay, “Ama inanıyorum ki irade ortaya koyanlar için büyük problemler teşkil etmez. Görev süremiz boyunca sıkılmadık el bırakmadık. Sürekli halkımızın içinde olduk. Ak Parti Teşkilatı olarak Gazi Mahallesi’nde rahat bir şekilde doşalabiliyoruz.” Diye konuştu.

Bugün aday adayı sıftaı ile arasındayım. Görev yenidenb bize verilirse başlattığımız projeler bize yetmeyecektir. Sultangazinin sorunları 5 yılda çözülemeyecekti. Bizi zorlu bir 5 yıl daha bekliyor. Ama inanıyorum ki irade ortaya koyanlar için büyük bir problem teşkil etmez.” şeklinde konuştu.

Haber: Emin Yeşil

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba