Ana Sayfa MESAJLAR 23 Nisan 2018

Ferit Fidan’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Fenerbahçe Arnavutköy İlçe Temsilciliği Başkanı Ferit Fidan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ferit Fidan mesajında, “Kurtuluş Savaşımızın mucizevi mücadelesine yön veren kararların alındığı çatı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş gününü çocuklara adayan Atatürk, vatanımızın bağımsızlığı uğruna verilen kutsal mücadelenin nesilden nesile aktarılması ve sürekli hafızalarda tutulmasının önemine vurgu yapmıştır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın gelecekte ulusları yönetecek ve yönlendirecek olan nesilleri ortak bir coşku etrafında bir araya getirmesi münasebetiyle dünya barışına da katkısı yadsınamaz. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, TBMM’nin kuruluşunda ve Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında emeği geçen başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba