Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 13 Mayıs 2015

Fidan Kundura Yeni Yerinde

Arnavutköy’ün en köklü esnaflarından ayakkabı sektörünün öncülerinden Fidan Kundura yeni yerine taşındı. Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde yeni mekanına taşınan Fidan Kundura bir çok yeni standını da müşterilerinin hizmetine açtı. Fidan Kundura’nın açılışına MHP Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Meral Akşener, MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir ve yönetimi, CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Nazım Asan ve yönetimi, MHP Arnavutköy Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar, işadamları, esnaflar ve birçok vatandaş katıldı.


Açılışın Onur Konuğu TBMM Başkanvekili Meral Akşener Oldu

Arnavutköy’de muhteşem bir organizasyonla açılışı gerçekleştiren Fidan Kundura’nın açılıştaki onur konuğu MHP Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Meral Akşener oldu. Arnavutköy Kuran Kursu ve Okul Talebeleri Derneği Başkanı Zekeriya Yıldız’ın okuduğu dualar eşliğinde yapılan açılışta mehteran gösterisi de büyük ilgi gördü. Açılış kurdelesini kesen MHP Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Meral Akşener bol ve bereketli kazançlar diledi. İş yeri hakkında da bilgi alan Akşener bir konuşma yaparak, “İnsanlığa hizmet için çok daha çalışılması gerekiyor. Yeni yerine taşınan ve bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz bu iş yerimizin Arnavutköy’e hayırlı olmasını diliyorum. İş yeri sahibi Ferit Fidan kardeşimize de bol ve helal kazançlar diliyorum” dedi.

 

Kalitenin Adresi Fidan Kundura

Açılış sonrası bir açıklama yapan Fidan Kundura Sahibi Ferit Fidan, “Yeni yerimize taşındık. Yıllardır Arnavutköy’de esnaflık yapıyoruz ve ayakkabı sektöründe hizmet veriyoruz. Bu alandaki çalışmalarımız yeni yerimizde devam edecektir. Bizleri açılışımızda yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza, esnaf kardeşlerimize ve Arnavutköy halkına çok teşekkür ederim. Yeni yerimiz Arnavutköy’e hayırlı olsun” diye konuştu. Açılışta misafirleriyle yakından ilgilenen Fidan Kundura Sahibi Ferit Fidan, Arnavutköy’de ayağa verdikleri önemi ayakkabılarının kalitesini sürdürerek devam ettireceklerini belirtti. Açılış sonrası katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

 

Adres: Merkez Mahalle Eski Edirne Asfaltı Caddesi 1334 (Avrupa Hospital ve Aytemiz Petrol Yanı) Arnavutköy / İST

Tel: 0212 597 24 52

 

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba