Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 4 Aralık 2018

Fırat Atak MHP’den Meclise Talip

Atak Harita Mühendislik ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Atak Arnavutköy Belediye Meclis Üyeliği için MHP’den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Arnavutköy Belediye Meclis Üyeliği’ne aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Arnavutköy’ün genç ve dinamik isimlerinden Fırat Atak, “Biz bu davanın neferiyiz. Görev verilse de verilmese de bu dava uğruna canla başla çalışarak ilçemize faydalı işler yapmak istiyoruz” dedi. Başvuru evraklarını MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç’a teslim eden Atak, gençliğin siyasette aktif rol alması gerektiğine inandığını söyledi.

“Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’yi içine sürüklendiği politik, ekonomik, dış politika ve toplumsal felaket sürecinden çekip çıkaracak politik güçtür. MHP, İstiklal Harbi’nin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluş felsefesinin tek politik mirasçısı olan partidir. MHP, Milli devlet ve üniter devlet konusunda, tek tavizsiz olan partidir. Kısacası MHP Türkiye için çarenin diğer adıdır” diyen Fırat Atak Milliyetçi Hareket Partisi’nden Arnavutköy Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvuru gerekçesini ise şöyle açıkladı; “Biz bu davanın neferiyiz görevi istemeyiz, görev verilirse canımızla koşarız. Görev verilmese de yine aynı kararlılıkla partimiz, başkanımız ve ülkemiz için canımızı dişimize katarak çalışırız. Merhum Başbuğumuz Sayın Alparslan Türkeş beyin dediği gibi ; ‘Ben ilhamını Türk- İslam Ülküsü’nün feyzinden almış ve buna inanmış bir ülkücüyüm. Bu kutlu görev bize layık görülürse kapı kapı gezip bu davanın anlamını tüm halkımızla paylaşıp vatandaşımıza hizmet etmek istiyoruz. Siyasetin gençleşmesine katkıda bulunmaktır asıl gayemiz.”

Fırat Atak Kimdir?
25 Mayıs 1993 Kars doğumlu olan Fırat Atak, aslen Erzurumludur. İlk ve Orta öğrenimi Arnavutköy’de tamamlayan Atak, 2007 yılında aile şirketleri olan Atak Harita Mühendislik ve İnşaat firmasını kurdu. Eğitimine İstanbul Üniversitesi İktisat ve Açık Öğretim Anadolu Üniversitesi Tarih bölümünü okuyarak devam ettiren Atak, Arnavutköy ve Trakya bölgesinde Mühendislik, İnşaat ve Gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermekte. Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Fırat Atak, Arnavutköyspor Kulübü Futbol Şube Sorumluluğu görevini de aktif olarak sürdürüyor. 25 yıldır Arnavutköy’de ikamet eden Atak, Trakya bölgesinde çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında yöneticilik yapmakta.

Haber: Taylan Ergün

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba