Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 9 Şubat 2015

Haraççıspor Genç Kadrosuyla Umut Vaat Ediyor

2. Amatör 2. Grup da mücadele edecek olan Haraççıspor hazırlıklarına devam ediyor. Arnavutköy Hasan Doğan Stadı’nda çalışmalarını sürdüren Haraççıspor genç futbolculardan oluşan kadrosuyla lige hazırlanıyor.

“Başarılı olacağımıza inanıyorum”
Haraççıspor Kulüp Başkanı Kerim Eryılmaz ise başarılı olacaklarına inandığını belirterek, “Genç bir takımımız var. Oyuncularımız hırslı ve oynamak istiyorlar. Takımımızın grubunda başarılı olacağına inanıyorum. Benim tahminim bu kadroyla ilk 3’ü zorlamamız gerekiyor. Biraz araştırma yaptık şuan idmanları dahi başlamayan kulüpler var. Grubumuzda ise başarılı olacağımıza inanıyorum. Oyuncularımıza inanıyoruz ve güveniyoruz” diye konuştu.

“Başarı takıma sahip çıkarak oluyor”
Yıllarca sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yapan Haraççıspor Onursal Başkanı Mustafa Çakmak kazanılan her başarı gençlerimizin başarısıdır diyerek, “Haraççıspor için mücadele veriyoruz. Takım geçen sene çok zor bir yıl geçirdi. Bazı yanlışlıklardan dolayı hükmen yenik sayıldı. Bu yıl tekrar arkadaşlarla birlikte Haraççıspor’un mücadelece etmesi için çalışmalar yapıyoruz. Her şey sonuçta maddiyata dayanıyor. Tabi ki hedeflerimiz var ama başarı takıma sahip çıkarak oluyor. Özellikle gençlerimizi uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan korumak için spor gençlerde önemli bir yer teşkil ediyor. Bizde bu amaçla kulübümüzü ayakta kalması için mücadele ediyoruz. Kazanılan her başarı gençlerimizin başarısı olacaktır. Gençliğimize önem veriyoruz. Yeni bir ekip kurduk ve bu ekiple başarılı olmayı hedefliyoruz. Ulaşım anlamında Arnavutköy Belediyesi destek olacağını söyledi. Bu anlamda belediyemizden destek bekliyoruz” dedi.

“Çalıştırdığım hiçbir kulübe para harcatmam”
Haraççıspor Teknik Direktörü Kadir Küçükrendeci, “TFF B lisanslıyım. 27 senedir antrenörlük yapıyorum. İstanbul’da 40 tane takım çalıştırdım. Bu başarıyı sağladığım için çok mutluyum. Ben çalıştırdığım hiçbir kulübe para harcatmam. 16 tane şampiyonluğum var. Haraççıspor’a 2000 yılında geldim. Kulüp kapanmasın diye geldim ve derledik toparladık. Daha sonra yeniden böyle bir durum yaşandı ve tekrar Haraççıspor’a döndüm. Bu gençlerin bir öncüsü olması lazım yoksa nerede spor yapacaklar. Bu sene 2 arkadaşımız ve ben bu işi üstlendik. 3 kişi ile kulüp için mücadele veriyoruz”dedi.

“Futbolcunun sahada oynaması lazım”
2. Amatör 2. Grup da mücadele edecek olan Haraççıspor Teknik Direktörü Kadir Küçükrendeci çalışmaları da değerlendirerek, “Biz yaklaşık 1.5 aydır hazırlık yapıyoruz. Şubat’ın 21’inde lig başlıyor. Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor ama futbolcuların içinde ruh olursa bu işi başarırız. Futbolcu sahada oynamazsa biz birer hiçiz. Futbolcunun sahada oynaması lazım. Özverili, fedakar olması lazım. Ama taraftarlarında takıma sahip çıkması lazım. Şuan fazla ilgi yok. Bu durum bizleri fazlasıyla üzüyor. Takımın geneli Haraççı’dan iki futbolcumuzda Sultançiftliği’nden geliyor. Hedefimiz ligi üst sıralarda bitirmek” diye konuşarak çalışmalarından bahsetti.

“Takım genç olduğu için önceki senelere göre daha istekli bir takım var”
Takım kaptanı Uğur Akman ise, “Takımımız kadro olarak çok iyi. Özellikle arkadaşlarımızla olan uyumumuz sahaya da yansıyacağını düşünüyorum. Genellikle tanıdığımız bildiğimiz arkadaşlarımızla yola çıkıyoruz. Takım olarak genç arkadaşlarımıza daha çok önem verdik ve takımımız genç arkadaşlarımızdan kuruldu. Özellikle sosyal donatı alanlarının az olduğu bölgemizde genç arkadaşlarında sporla iç içe olması ve kötü alışkanlıklardan bu sayede uzak durmaları bizi daha çok mutlu ediyor. Takım genç olduğu için önceki senelere göre daha istekli bir takım var. Antrenmanlarımız çok güzel geçiyor. Ligde başarılı olacağımıza inanıyoruz” diyerek takımın genç bir kadrosu olduğunu vurguladı.

 

Zafer Kara / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba