Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 10 Şubat 2015

Hürrem Aksoy Milletvekilliği için istifa etti

Arnavutköy Kurucu Kaymakamı S. Hürrem Aksoy, 7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti’den aday adayı olmak için Ankara Vali Yardımcılığı görevinden istifa etti. Aksoy, istanbul 3. Bolgeden aday adayı olacak.
Hurrem Aksoy, 30 Mart yerel seçimlerinde de Arnavutköy Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adayı olmuştu.
25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde, kamuda görev yapanların istifa veya emekliye ayrılma süresi 10 Şubat 2015 Salı günü saat 17.00 itibarıyla sona erdi. İstifa süresinin son gününde bir çok bürokrat görevinden istifa ederken İstanbul’dan aday olabilmek için Arnavutköy Kurucu Kaymakamı Hürrem Aksoy da görevinden istifa etti.
30 Mart yerel seçimlerinde Antalya Döşemealtı Kaymakamlığı görevini yürütürken istifa ederek Arnavutköy Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adayı olan Ankara Vali Yardımcısı Hürrem Aksoy, aday gösterilmemiş ve yeniden Kaymakamlık görevine dönüş yapmıştı.
haberaktivite.net

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba