Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 30 Ocak 2017

Haraççıspor Yeni Sezon İçin Bir Araya Geldi

Haraççıspor yönetimi ve futbolcular Şenollar Et Lokantası Köfte Salonu’nda sezon öncesi bir toplantı düzenledi. Toplantı da geçen sezon değerlendirilirken yeni sezon ile ilgili yapılması gerekenler konuşuldu.

“Aileler çocuklarını spora yönlendirsinler”
Toplantı da Haraççıspor Başkanı Mustafa Çakmak gençlerin spora kazandırılması gerektiğini vurgulayarak, “Gençlerimiz geleceğimizin teminatı olduğu için ve gençlerimizi sevdiğimiz için onları spora kazandırmak adına çalışmalar yapıyoruz. Gençliğimiz elden gitmek üzere. Onlara bir şey kazandırmamız lazım. Bunun için toplum olarak birlikte bir şeyler yapmamız lazım. Sadece Mustafa Çakmak olarak değil, hep birlikte canla başla çalışmamız lazım. Özellikle uyuşturucu konusunda gençlerimiz korunmalıdır. Bu da spor ile mümkün olacaktır. Gençlerimizin enerjilerini bir yerde harcamaları gerekiyor o yüzden gençlerimizi spora yönlendirmeliyiz. Arnavutköy’de spora beklediğimiz oranda önem verilmiyor bunu üzülerek söylüyorum.  Eskiden sporla ilgilenmiş olanlar daha çok destek çıkıyor. Biz sadece spora değil, aslında gençlerimize sahip çıkıyoruz. Halkımıza bunu anlatmamız gerekiyor. Yerel ölçekte özellikle Arnavutköy’de halkımızın bu gençlerimize sahip çıkması için sporu desteklemeleri  gerektiğini düşünüyorum. Aileler çocuklarını spora yönlendirsinler. Tekvando olur, voleybol olur, futbol olur, güreş olur herhangi bir spor dalıyla ilgilenmelerini sağlasınlar. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ancak ve ancak bu şekilde uzak tutmamız mümkün olacaktır” diyerek ailelere seslendi.

“Yapılacak olan takviyelerle daha iyisinin olacağını düşünüyorum”
Haraççıspor Teknik Direktör Saadettin Kaya ise yeni sezonda daha başarılı olacaklarına inandıklarını belirterek, “Yeni sezon öncesi bir toplantı yapalım dedik.  İnşallah iyi bir sezon geçiririz. En önemlisi kazasız belasız bir sezon olmasını dilerim ve başarı anlamında istediğimiz başarıyı yakalarız inşallah. Geçen sezon basit hatalardan dolayı  çıkamadığımız 1. Amatöre  bu sezon yaptığımız hataları da görerek,  artıya çevirerek başarıyı yakalamak istiyoruz. Geçtiğimiz sezona göre hemen hemen aynı kadromuz mevcut.  Bu kadromuza birkaç takviye yapacağız. Bazı bölgelerde sıkıntılarımız var sıkıntıyı gidermek için bu bölgelere takviye yapmamız gerekiyor. Geçen yıl özellikle sezon sonuna doğru kendini bilen ve kendine güvenen bir takımımız vardı. O iskeleti bozmadan sorun yaşadığımız bölgeleri güçlendirmiş olacağız. Bunlarda ekonomik boyutlar doğrultusunda olacak. Açıkçası bu sene daha iyisini başarabileceğimize inanıyorum. O yüzden buradayız ve bunu başarabilecek bir oyuncu grubumuz var. Yapılacak olan takviyelerle inşallah daha iyisinin olacağını düşünüyorum” dedi.

“Destek konusunda beklediğimiz desteği alamıyoruz”
Geçen sezon kötü başladıklarını ama sonradan toparlandıklarını dile getiren Haraççıspor Başkan Yardımcısı Emre Bağdiken, “Geçen sezon 4. olarak bitirdik. İlk dört beş hafta çok kötü başladık. Yeni takım kurduğumuz için bazı sorunlar yaşamıştık. Şu an hazır olan kadromuzun üzerine üç tane daha oyuncu almamız gerekiyor. Stoper, oyun kurucu ve sol bek almamız lazım. Onun haricinde bir eksiğimiz yok aynı takımla devam edeceğiz. Maçlarımızı Taşoluk Stadı’nda oynayacağız. İkinci olarak da Hadımköy Stadı’nı tercih ediyoruz. Biz federasyona 2 tane stat bildiriyoruz. Son olarak halkımızın ilgisizliği bizleri üzüyor. Üç tane yönetici kulübün her şeyi ile ilgileniyor. Kulüp fedakarlık ile yürüyor. Haraççı’da herkesin çocuğu veya torunu mutlaka burada oynamıştır. Ama destek konusunda beklediğimiz desteği alamıyoruz” şeklinde konuştu.

Zafer Kara / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba