Ana Sayfa MANŞET 2 Temmuz 2016

Haraççıspor Yeni Sezonda Destek Bekliyor

2.Amatör Ligde 2. Grup’ta mücadele eden Haraççıspor 33 puanla ligi dördüncü sırada bitirdi. Son maçta Esenkent Gençlik’i deplasmanda 5-2 yenerek sezonu galibiyetle kapattı.

Mütevazı kadrosuyla mücadele eden Haraççıspor sezona şansızlıklarla başladı. Hakem ataları ve futbolcuların uyum sorunu yaşayan Haraççıspor 7 haftadan sonra açılarak ligde üst üstte galibiyetler alarak seyircisinin yüzünü güldürdü.

“Seneye de mücadeleye devam edeceğiz”
Haraççıspor takım kaptanı Uğur Akman ise, “İstediğimiz sonuç tabi ki 1. Amatör Lige çıkmaktı ama başaramadık. Bizim diğer takımlara göre ligde oynamış oyuncumuz hiç yoktu. Ligin ilk haftalarını hazırlık maçı gibi oynadık ve galibiyet alamadık. Ondan sonraki haftalarda 10 maçı kazandık ama 2 maçta kazanamadık. Bu çıkmak için bize yetmedi. Fizik olarak değil de kafa olarak hazır olmamamız olumsuz etkiledi. İlk defa maça çıkan arkadaşlarımız vardı. Saha tecrübesizliği yaşadık. İyi olan arkadaşımızın biri tahriklere kapılıp ceza yedi. Bazı arkadaşlarımız hastalıktan ve sakatlıktan maçlara çıkamadı. Bazı arkadaşlarımızda takıma geç katıldı bu sebeplerden dolayı biraz geç açıldık. Seneye de mücadeleye devam edeceğiz ve inşallah bir üst lige çıkacağız” dedi.

haraccispor1
“Eğer birbirimizi tanımış olsaydık çıkardık”
Haraççıspor Teknik Direktörü Saadettin Kaya semti ve oyuncuları tanımadığı için ilk başlarda sorun yaşadıklarını belirterek, “Ben bu semte yabancı biriydim ama zaman geçtikçe takımı ve bölgeyi tanıdıkça daha iyi olduk. Galibiyeti biraz geç yakaladık ama sonrasında iyi bir hava yakalamıştık üst üste galibiyetler aldık. 2 maçta kaybetmemiz bizim 1. Amatör lige çıkmamıza engel oldu. Birbirimizi biraz geç tanıdık. Eğer birbirimizi tanımış olsaydık gümbür gümbür çıkardık diye düşünüyorum. İstediğimiz hedefe ulaşamasak da kazasız belasız sakatsız bir sezon geçirdik. İlkay kardeşimizin atılması haksızdı. Ben onu lidere karşı oynatamadım. Tecrübesiz ve taraflı hakemler denk geldi. Buna bir etken oldu. Bizim Gazitepe’yi kesinlikle yenip sonuna kadar kovalama noktasında çok önemliydi. O maçta da hakem hatası yaşandı neticede kazanamadık” diye konuştu.

“Son ana kadar yarışa devam ettik”
Haraççıspor Kulübü Başkanı Mustafa Çakmak yılmadıklarını ve mücadele ettiklerini belirterek, “Bizim hedefimiz Haraççı’daki kardeşlerimizi bir yere getirmekti. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve kötü alışkanlıklara bulaşmalarını önlemekti. Hep birlikte çalıştık ama bu başarı gençlerimizin başarısıdır. Ama ne yazık ki özellikle 3 maçta hakem bizi yaktı. Biz yinede mücadeleyi bırakmadık. Son ana kadar yarışa devam ettik. 7 maçtan sonra açıldık. Ama kıl payı 1. Amatör Ligi kaçırdık buna çok üzüldük. Destek konusunda çok destek görmedik ama destek olanlarda vardı onlara teşekkür ederim. Bundan sonrada aynı kadroyla devam etmek istiyoruz. Çünkü güzel bir kadro oluşturduk. Haraççıspor olarak biz önce inandık ve genç çocuklarımızın Göçmenkent’de arsaların üzerinde, caminin önlerinde ve sokak ortasında top oynayan evlatlarımızı değerlendirilip daha modern temiz bir ortamda futbolcu yetiştirmek istedik. Bunun için futbol tesisinin yapılmasının şart olduğunu düşünüyoruz. Bunları defalarca dile getirmekten yorulduk ama yılmayacağız ve mücadele edeceğiz. Toplumumuza iyi futbolcu yetiştirmek için gayret edeceğiz. İnanan kazanır önce inanmak lazım. Geleceğimiz olan gençlerimize sahip çıkmalıyız” dedi.

Zafer Kara / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Olcay Karabağ Güven Tazeledi

Olcay Karabağ Güven Tazeledi

Tasarım | Enba