Ana Sayfa 3. SAYFA, MANŞET 2 Temmuz 2016

Belediyenin Çöp Kamyonu Dehşet Saçtı

Arnavutköy Belediyesi çöp kamyonu Deliklikaya Mahallesinde çöp almak için girdiği sokakta Saime Barık ve torunu Ensar Barık’ı ezerek ölümlerine sebep oldu. Saime Barık ve torunu Ensar Barık’ markete giderken Arnavutköy Belediyesi’ne ait çöp kamyonu çarptı. Babaanne ve torun olay yerinde hayatlarını kaybetti.

Babaanne Saime Barık (52) ve torunu Ensar Barık’ın (4) cenazesi öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası Deliklikaya Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze törenine Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Aygenli ve Turgut Baran, Arnavutköy Özel Kalem Müdürü Menaf Batur, Deliklikaya Mahalle Muhtarı Hasan Aktaş, Özalp Saray Derneği Onursal ve Kurucu Başkanı Ekrem Eralmaç ve vatandaşlar katıldı.
cenaze
Annesini ve çocuğunu kaybeden Kadir Barık, “Ne hissedebilirim ki, büyük bir acı Allah kimsenin başına vermesin. Oğlum 4 yaşındaydı daha, büyüyünce itfaiyeci olmak istiyordu” dedi.
“Bu cinayet, kaza değil”
Eşini ve torununu kaybeden Seyithan Barık ise, “Benim evden çöp konteynırına 20 metre var. Bana eşim ben 2 tane pide almaya gideceğim, torun da babaanne bende geleyim dedi. Çöp arabası çöp konteynırının yanındaydı. Arabanın arkasında iki adam vardı onlar bağırdı ondan sonra araba durdu herhalde. Bende bağırışlara gittim. Hızlı sürat gidip geliyorlar öyle şey olur mu ömrümüzü yaktı gitti. Ben gittiğimde kaçtılar ben hala ne diyeceğim ben. Elimizden bir şey gelmez ki ikisi de ölmüş zaten orada. Bu cinayet, kaza değil” dedi.

Haber: Zafer Kara / Aydın Çoban

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba