Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 11 Şubat 2019

Hikmet Daş MHP’den Meclis İçin Başvurdu

Arnavutköy esnaflarından ve Taşolukspor Kulübü Başkanı Hikmet Daş Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy ilçe yöneticiliğinden ayrılarak meclis üyesi aday adayı oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç’a başvuru evraklarını teslim eden Hikmet Daş bir açıklama yaparak, “Uzun yıllardır içerisinde bulunmaktan onur duyduğum ve çeşitli görevler yaptığım partimdeki görevimden ayrılarak meclis üyesi aday adaylığı başvurumu yaptım. Partimiz bu göreve layık görürse ve vatandaşlarımız teveccüh gösterirse hizmet etmek istiyorum. Yıllardır Arnavutköy’de esnaflık yapıyorum. Bu nedenle vatandaşlarımızın sorunlarını yakından biliyorum ve görüyorum. Vatandaşlarımıza daha faydalı olabilmek için bu yola çıktım. Her daim partimizin ve liderimizin emrinde oldum. Yerel seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Hikmet Daş Kimdir?

1968 Erzurum Horasan’da dünyaya gelen Hikmet Daş, eğitim hayatını liseye kadar burada tamamlamıştır. Uzun yıllardır MHP’de çeşitli görevler yapan Daş, 8 yıl Erzurum, 28 yılda Arnavutköy’de MHP teşkilatında görevlerde bulunmuştur. Arnavutköy’de emlak ve inşaat alanında faaliyet göstermektedir. Ayrıca birçok sivil toplum kuruluşunda görevler almıştır. Taşolukspor Kulübü Başkanlığını yürütmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba