Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 15 Mayıs 2019

İftarda Nokta Tesislerine Uğrayabilirsiniz

Arnavutköy’de uzun yıllardır hizmet veren Nokta Tesisleri açık ve kapalı alanıyla Ramazan boyunca İftarda Arnavutköy ve İstanbullu vatandaşların hizmetinde.
Kuyu kebabı ile ün salan Nokta Tesisleri Arnavutköy’den ve İstanbul’un birçok ilçesinden gelen misafirlerini profesyonel kadrosuyla ağırlıyor.
Lezzetin doruk noktası olan Nokta Tesisleri’nde kendi bünyesinde bulunan çiftlikte yetiştirilen hayvanların etleri kullanılıyor. Nokta Tesisleri kendi yetiştirdikleri hayvanların etleriyle güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor. 1500 kişilik olan Nokta Tesisleri’nde aynı zamanda toplu iftarlar düzenlenmektedir. Ayrıca müşterilerine Ramazana özel fix iftar menüsü imkanı sunmaktadır.

Adres: Eski Edirne Asfaltı Arnavutköy Orman Girişi No:92 Arnavutköy / İstanbul
Tel: 0 212 683 81 45 – 0 536 711 34 25
E-mail: [email protected]

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba