Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 12 Ocak 2019

İHH Arnavutköy Gazetecileri Unutmadı

İnsani Yardım Vakfı Arnavutköy ilçe temsilciliği 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde ilçede görev yapan basın mensuplarını unutmadı.
PASTA KESİLDİ, KARANFİL HEDİYE EDİLDİ
İHH İnsani Yardım Vakfı Arnavutköy İlçe Temsilciliği 10 Ocak Gazeteciler Günü onuruna gazetecileri bir yemekte buluşturdu. İHH Arnavutköy İlçe Temsilciliği Başkanı Özkan Kaya, “Zalimin karşısında, mazlumun yanında olan, doğruları yazan ve bu uğurda bin bir sıkıntıyla mücadele eden tüm basın mensuplarının gününü kutluyorum. Sizlerin tarihe tanıklık etmeniz, haksızlıkları dile getirmeniz tarihe belge olarak geçecektir” dedi. İHH Arnavutköy Şube Başkanı Özkan Kaya ve yönetim kurulu tüm gazetecilerin gününü kutladığı yemek sonrasında basın mensupları adına pasta kesildi ve birer karanfil takdim edildi. Gazetecilerin mesleklerini yapmanın zorluğu üzerinde duran Kaya, mesleklerinde başarılar da diledi.
Programda ayrıca, halk ozanı Orhan Üstündağ gazeteciler gününe özel okuduğu şiirlerle güne anlam kattı. Program, basın mensupları ve İHH yönetimi toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba