Ana Sayfa ARNAVUTKÖY 17 Mart 2013

İl Genel Meclis Üyesi Raşit Karabalık’ın Çanakkale Zaferi ve Erzurum’un Kurtuluş Yıldönümü Mesajı

Ak Parti Arnavutköy İl Genel Meclis Üyesi Raşit Karabalık 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Erzurum’un Kurtuluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Ak Parti Arnavutköy İl Genel Meclis Üyesi Raşit Karabalık, “Tarih boyunca istiklalini, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan ve bu uğurda büyük bedeller ödeyen aziz milletimiz “Canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını, canı ve kanı pahasına korumasını bilmiştir. Bunun en büyük örneklerinden biride 18 Mart 1915 günü Çanakkale’de eşi benzeri olmayan destansı bir tarih yazmıştır. Çanakkale şehitlerimize Allah’dan rahmet dilerim” dedi.

Ayrıca Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunu kutlayan Karabalık, “Milli mücadelenin başladığı ilk şehirlerimizden olan Erzurum, cumhuriyetimiz için önemli şehirlerimizden biridir. Bizler, bugünlere gelmemizi sağlayan atalarımızı hiç unutmadık ve unutturmayacağız. Erzurum’un 95. kurtuluş yıldönümünü kutluyor, bir daha bu günlere düşmemek için herkesin üzerine düşen görevleri yerine getirmelerini diliyor, Allah’tan milletimize bu acı dolu günleri bir daha yaşatmamasını temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba