Ana Sayfa ARNAVUTKÖY 17 Mart 2013

Mhp Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan’ın 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
MHP İlçe Başkanı Fatih Babacan mesajında, “Çanakkale’de canlarını korkusuzca vatan uğruna ortaya koyan ecdadımızın birçoğu geri dönemese de “Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihe, yazmışlardır. 18 Mart 1915, bir umudun, bir kahramanlığın, bir cesaretin destanı olarak sonsuza dek hatırlanacaktır. Dünyaya karşı, bütün Türk illerinden seve seve cephede savaşan ecdadımız bizlere yıllar öncesinden toprağımızın kimseye verilmeyeceğinin mesajı vermişlerdir. Unutulmamalıdır ki, Çanakkale’deki Şehitler Abidesi’ni yaptıran Orhun Abideleri’ndeki “Üstten gök çökmedikçe, alttan yer delinmedikçe biliniz ki, Türk milleti, Türk yurdu, Türk devleti, Türk töresi bozulmaz” sözlerinden alınan cesarettir. Orhun Abideleri’ndeki bu ifadeler, 1915 yılında düşmanın ağır silahlarına ve gökten yağan kurşunlara karşı Türk milletinin destansı mücadelesi ile birlikte düşünüldüğünde anlamı daha da iyi anlaşılmaktadır. Çanakkale Zaferi’nin 98. yıldönümünde Şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyoruz’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba