Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 25 Aralık 2013

İnşaat Mühendisi Akın Gökgöz MHP’den Meclise Talip

MHP Arnavutköy Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gökgöz’ün oğlu İnşaat Mühendisi Akın Gökgöz Milliyetçi Hareket Partisi’nden Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı için MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığına resmi başvuruda bulundu.
Arnavutköy İlçe Başkanlığına dostlarıyla birlikte gelen Akın Gökgöz resmi başvurusunu Arnavutköy ilçe başkanlığına yaptı.

Başvuru sonrası bir açıklama yapan İnşaat Mühendisi Akın Gökgöz, “Arnavutköy’e bağlı Hadımköy’de ikamet ediyorum. Doğma büyüme Hadımköylüyüm. Ailem Hadımköy’ün yerlilerindendir. Arnavutköy’e ve Arnavutköylülere hizmet etmek için aday adayı oldum. Allah nasip ederse partimiz ve halkımız uygun görürse Arnavutköy Belediyesi meclisinde halkın sesi olmak istiyorum. Beni yalnız bırakmayarak destek veren herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Daha sonra bir konuşma yapan MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan gençlerin siyasete girmelerinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, İnşaat Mühendisi Akın Gökgöz’e başarılar diledi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba