Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 27 Aralık 2013

Mustafa Vural: “Boğazköy (İstiklal) Mahallesi Değişime Hazır”

Doğma büyüme Boğazköy’ün köklü ailelerinden olan Mustafa Vural, doğup büyüdüğü köyüne hizmet etmek için muhtarlığa aday olduğunu açıkladı.

Boğazköy’ün ilk yerleşim yeri olan köy içinin 2009 yerel seçimleri ile Arnavutköy’e bağlanan İstiklal Mahallesi’nin 2014 yerel seçimleri ile birlikte büyük bir değişim yaşayacağını ifade eden Mustafa Vural, muhtarlığa aday olduğunu ve bu değişimi mahalle sakinleriyle birlikte gerçekleştireceğini söyledi.
İstiklal Mahalle Muhtar Adayı Vural, yaptığı açıklamada muhtarlığa aday olma sebebini ise şöyle ifade etti;

“Burası benim doğup büyüdüğüm yer Boğazköy. Neslimizin tam üç kuşağı burada yetişti büyüdü ve ahirete intikal etti. Dedem şahsi olarak köylümüze hizmet ettiğini büyüklerimizden duyduk babam da gerek camii derneğinde gerek belde belediye döneminde köyümüz için fedakarlıkta bulundu.Ben de şahsım olarak bugüne kadar herkesin üzüntüsüne sevincine ortak olmaya çalıştım ve vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalıştım. Geldiğimiz nokta da köyümüze daha yapabileceğimiz bir çok şeyin olduğu kanısına vardım ve Allahu Teala nasip ederse hizmet noktasında önümüzdeki yerel seçimlerde bu güzel mahallemize muhtar adayı olmaya karar verdim. Tabii ki bu benim tek başıma aldığım karar değil köyümüzün ve mahallemizin ileri gelenlerinin talebi sonucunda oluştu. Hal böyle olunca bende görevden kaçmanın yanlış olacağını düşünerek, onları kırmayıp bu isteklerini geri çevirmeyip yola çıktım. Burada esas belirleyici rol hiç kuşkusuz mahalle sakinlerinindir ve karar merci sadece değerli milletimizdir. Ve bundan dolayıdır ki en doğru kararı vereceklerine güvenim tamdır. İnşallah mahallemiz için yapabileceklerimizi ilerleyen zamanlarda deklare edeceğim ama bilinmesi gereken en önemli şey şudur ki: Adaylık kararı alırken mevcut muhtarımız Suat Özgür ve diğer aday olacak arkadaşlar ile hiç bir husumetim yoktur. Bu yarış eski ve yeni yarışı değil sadece hizmet yarışıdır. Mevcut muhtarımız ve bundan önceki değerli muhtarlarımız köyümüze ama az ama çok hizmet etmişlerdir bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Çıkmış olduğumuz bu yolda tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Bu seçimde kazanan sadece BOĞAZKÖY ‘İstiklal’ Mahallesi olacaktır.”

Mustafa Vural Kimdir?
1983 Boğazköy doğumlu olan Mustafa Vural ilk okulu Boğazköy, Ortaokulu ise Ayazma İlköğretim okulunda tamamladı. Orta öğrenimini Arnavutköy Mehmet Akif Ersoy Lisesinde 1999 yılında mezun olarak tamamlayan Vural, halen Anadolu Üniversitesinde Yüksek Lisans Öğrenimini devam etmektedir. Lise öğreniminin ardından iş hayatına atılan Mustafa Vural 2004-2006 yılları arasında Şahinler Suni Deri fabrikasında ithalat ihracat koordinatörlüğü yaptı.
2007 yılında kurmuş olduğu Boğazköy Köyüm ekmek fırını ile bölge ekonomisine katkıda bulunarak hizmet vermeye halen devam etmektedir. Arnavutköy Rumeli Türkleri Derneği kurucu üyeliği ve genel sekreterliği, Arnavutköy Sanayici ve İş Adamları Derneği kurucu üyeliği, Arnavutköy Ziraat Odası kurucu üyeliği ile bir çok sivil toplum kuruluşunda aktif çalışmalar yürütmektedir. Vural evli ve 2 çocuk babasıdır.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba