Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 2 Nisan 2014

İrfan Yıldırım’dan Teşekkür Mesajı

Arnavutköy Merkez Mahallesi’nin en güçlü muhtar adaylarından olan İrfan Yıldırım muhtarlık yarışını kazanarak Arnavutköy Merkez Mahallesi muhtarı seçildi.

Arnavutköylülerin yakından tanıdığı efsane muhtarlarından Mehmet Okal’a Merkez Mahallesi’ne ve Arnavutköy’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden İrfan Yıldırım, “Biz Mehmet amcamızdan dik durmayı, hizmeti ve yardımseverliği öğrendik. Kendisinin Arnavutköy’e emekleri çok büyüktür. Mahalle halkımız adına kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Desteklerinden dolayı Merkez Mahallesi halkına da teşekkür eden Yıldırım, “Mahallemiz Arnavutköy’ün en önemli mahallelerinden birisidir. Bizde mahallemizin sorunlarını çözmek için yetkili mercilerle koordinasyonu sağlayarak mahallemize hizmet yapacağız. Seçim sürecinde destek veren vermeyen bütün mahalle sakinlerimize teşekkür ederim. Mahallemizi birlikte yöneteceğiz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba