Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 25 Nisan 2019

İYİ Partili Meclis Üyeleri Kiralık Araçları Sordu

Arnavutköy Belediye Meclisi’nin Nisan ayı 2. Birleşimi Meclis Başkanvekili Turgut Baran Başkanlığında gerçekleşti. İYİ Partili Arnavutköy Belediye Meclis Üyeleri Hikmet Altunkalem, Ayhan Örs, Serhat Küçük ve İsmail Yaşar kiralık araçlarla ilgili yazılı soru önergesi verdi. Arnavutköy Belediye Meclis Başkanvekili Turgut Baran önergenin başkanlık makamına havalesini oylamaya sundu ve önerge oybirliği ile başkanlık makamına havale edildi.

İYİ Partili Arnavutköy Belediye Meclis Üyeleri Hikmet Altunkalem, Ayhan Örs, Serhat Küçük ve İsmail Yaşar’ın verdiği ve başkanlık makamına oy birliği ile havale edilen önerge şu şekilde; Arnavutköy Belediye Başkanlığı bünyesinde ve bağlı kuruluş, şirket ve iştiraklerde kullanılan araçlarda kiralık araç var mıdır? Kiralık araç varsa kiralık araçların sayısı nedir? Kiralık araçlara ödenen kira bedeli araç başına detaylı olarak kaç Türk Lirası’dır? Kiralık araçlar hangi firma ve şahıslardan kiralanmıştır? Kiralama süreleri ne kadardır? Kiralık araçlar hangi personele tahsis edilmiştir? Personele tahsis edilmiş araçlar mesai saati dışında da kullanılmakta mıdır?

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba