Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 16 Mayıs 2018

Lezzetin En Yeni Adresi Bahçeköy Restaurant & Cafe

Arnavutköy’ün en yeni lezzet durağı Bahçeköy Restaurant & Cafe görkemli bir açılışla hizmete girdi. İşletme açılışa katılan davetlilerin büyük beğenisini kazandı.

Arnavutköy Fatih Caddesi üzerinde açılan Bahçeköy Restaurant & Cafe’nin açılışına Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Başkan Yardımcısı Dr. Kemal Aygenli, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Vural, Saadet Partisi İlçe Başkanı Münür Dinler, HDP İlçe Eş Başkanı Cevdet Yeşilkaya, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Öztürk, Boğazköy Eski Belde Belediye Başkanı Hatip Aras, Arnavutköy Eski Belde Belediye Başkanı Bayram Eminel, Bolluca Eski Belde Belediye Başkanı Bahri Kazankaya, Belediye Meclis üyeleri Özcan Çakmakçı, Behçet Aksoy, Sibgetullah Şahin, STK temsilcileri, muhtarlar, iş adamları, esnaflar ve bir çok vatandaş katıldı.

İŞİNİN UZMANLARI İŞ BAŞINDA
Bahçeköy Restaurant & Cafe’nin açılış kurdelesini Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı kesti. Başkan Baltacı açılış konuşmasında “Bu güzel müessesenin hayırlı uğurlu olması dilekleriyle açılışını yapıyoruz. Arnavutköy’de birbirinden güzel işletmeler açılıyor. Bu işletmelerin bol müşterilerle devamını temenni ediyoruz. Burası da yine mesleği bilen gıda sektöründen gelen kardeşlerimiz tarafından böyle güzel bir teşebbüste bulunuluş. Kendilerini tebrik ediyorum, hayırlı olsun” diye konuştu.

KENDİN PİŞİR KENDİN YE…
Bahçeköy Restaurant & Cafe’nin işletmeciliğini yapan Salih Keser ve Medet Tanrıverdi ise açılış hakkında şu ifadeleri kullandı: “Açılışımıza katılan, çelenk, çiçek, mesaj göndererek destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bahçeköy Et Mangal Restaurant ve Cafe özel iç dizaynı ile Arnavutköylülerin hizmetindedir. Dilerseniz, ‘kendin pişir kendin ye’ bölümünden yiyeceklerinizi kendiniz hazırlayıp pişirebilirsiniz. Ayrıca cafe bölümümüzde çay kahve sohbetleri edebilir, misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz. Siz yemek yerken veya çayınızı yudumlarken çocuklarınızda oyun parkımızda oynayabilir” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba