Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 7 Kasım 2013

MHP Arnavutköy Kadın Kolları Çanakkale Şehitlerini Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Arnavutköy İlçe Kadın Kolları 4 otobüs ile Çanankkaleye bir gezi organizasyonu düzenledi. 

Geziye MHP Arnavutköy İlçe Teşkilatına üye bayanlar. Kadın kolları yönetimi ve ilçe yöneticileri ve eşleri katıldı. Yaklaşık 250 kişinin katıldığı gezi organizasyonunda rehberler eşliğinde Çanakkale Şavaş’ı döneminden kalan tarihi yerler gezildi. Gezi sırasında duygusal anlarda yaşandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan MHP Arnavutköy İlçe Kadın Kolları Başkanı G. Zeynep Kongul, “Öncelikle bu organizasyonda kadın kolları yöneticilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederim. Bu tarihi gezimize bayan üyelerimiz ve ilçe yönetimimiz yoğun ilgi gösterdi. İlçe teşkilatı olarak bu ilgiden dolayı çok mutlu olduk. Çanakkale Savaşı’nda milletimiz özgürlük ve vatanı için gerektiğinde neleri feda edebileceğini bir kez daha kanıtlamıştır. Milletimizin gönlünde daimi yerini alan şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven içinde yaşamamız, milli çıkarlarımızın savunulması ve vatanımıza hizmet etmek için canlarını feda etmişlerdir. Üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı, bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün simgeleri olarak, gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize borçluyuz” diye konuştu.

Daha sonra bir açıklama yapan MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan ise, “Bu mukaddes yurt topraklarının korunması ve bayrağımızın dalgalanması için birlik, beraberlik ve bütünlük içinde verilen mücadeleyi millet olarak idrak etmeli, gelecek nesillere bu bilinci aktarmayı, bu güzel vatanı bizlere emanet eden atalarımıza karşı bir borç bilmeliyiz. Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını korumak için şahlanan bir milletin bağımsızlığının ve egemenlik aşkının ibret verici kahramanlık destanıdır” diyerek Türk Milletinin Çanakkale Savaşı’nda bir destansı mücadele verdiğini belirtti.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

 
 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba