Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 9 Kasım 2013

Başkan Aday Adayı Aksoy Muhtarlarla Hasret Giderdi

Arnavutköy Eski Kaymakamı ve Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı S. Hurrem Aksoy Arnavutköy muhtarlarıyla bir araya gelerek hasret giderdi.

Dürümcü Musa Usta’da düzenlenen toplantıya muhtarlar yoğu katılım gösterdi. Toplantı da bir konuşma yapan S. Hurrem Aksoy, “5 yıl siz muhtarlarımızla birlikte çalıştık. Ancak tayinim çıktı ve ayrıldım. Şimdi yeniden Arnavutköy’e hizmet etmek için belediye başkan aday adayı oldum.  Çünkü Arnavutköy benim için ayrı bir öneme sahip. Arnavutköy sevdası bizi bu noktaya getirdi. Nasip olursa yine Arnavutköy için hizmet etmek istiyorum. Ama bu sefer farklı bir kulvarda hizmet etmek içi yola çıktım. Bu toplantıyı sizlerden destek istemek için değil hasret gidermek için düzenledik. Zaten birbirimizi tanıyoruz, biliyoruz” diye konuştu. Muhtarlar S. Hurrem Aksoy’a aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

Daha sonra sohbet havasında devam eden toplantı hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba