Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 4 Haziran 2012

MHP Arnavutköy’de Yeniden Fatih Babacan Dönemi

MHP Arnavutköy İlçe Teşkilatı 2. Olağan kongresini Arnavutköy Kültür Merkezinde birçok partilinin katılımıyla gerçekleştirdi. Kongrede Fatih Babacan yeniden ilçe başkanı seçildi.

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Arnavutköy İlçe Teşkilatının 2. Olağan kongresine MHP Tekirdağ Milletvekili Mithat Bilen, MHP Genel Merkez MYK Üyesi Mehmet Alp, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aras, Arnavutköyspor Kulüp Başkanı Aziz Kadakal, delegeler ve 750’ye yakın partililer katıldı.

Babacan, “Haksızlıkları her platformda dile getireceğiz”
Kongreye tek aday olarak giren Fatih Babacan yaptığı konuşmada “Mensubu olmaktan hepimizin şeref duyduğu, milletimizin birlik ve beraberliğimizin teminatı, köklü kültüre sahip partimizin geçmişe yakışır bir kongreyi sizler ile gerçekleştirmekten onur duyuyorum. Arnavutköy İlçe Teşkilatımızın bugüne kadar yükünü taşıyan arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. İçimizde tefrikaya düşmeden birlik ve beraberlik içerisinde memleketimizin karşısında bulunduğu bölücü terör, ekonomik sıkıntılar, yolsuzluklar ve haksızlıklar karşısında partimizin siyasal duruşuna yakışan şekilde faaliyetlerimizi sürdürdük” dedi. Kongre sonrası asıl hedeflerinin Belediye seçimlerini kazanmak olduğunu belirten Babacan, “Arnavutköyümüzün gezmediğimiz köyü, mahallesi, sokağı kalmayacak. Çalmadık kapı bırakmadan milletimizle birlikte siyaset yapacağız. Özellikle bayan arkadaşlarımıza büyük iş düşmektedir. Sandıkta başarılı olmanın yolu bayanların oylarını almaktan geçmektedir. Bizlerde eksikliğimizi bu konuda tespit edeceğiz. Teşkilat içerisinde koltuk tartışması yapmadan her bir teşkilat mensubu arkadaşımız en üst düzeydeki parti mensuplarımız gibi çalışmalarımıza katılacaktır. Hassas değerlere sahip olan bir bölgede yaşıyoruz. Biz burada her inancın kapısını çalarak kimseyi ihmal etmeden gönülleri kazanarak siyaset yapacağız. Millete reva görülen haksızlıkları her platformda dile getireceğiz” şeklinde konuştu.

Bilen, “Türkiye içler acısı bir durumu yaşamaktadır”
MHP Tekirdağ Milletvekili Mithat Bilen ise konuşmasında, “Onuncu yılını tamamlamaya çalışan AKP iktidarı ülkemizi kan ve derman kaybına uğratmıştır. Açıkça söylemek isterim ki merkezi ve dengesi kaymış başı ve solu körleşmiş ideal ve hedefi küflenmiş bir siyaset uygulamasıyla Türkiye içler acısı bir durumu yaşamaktadır. Başbakan Erdoğan’ın yanlışa doğru maskesini giydiren, karayı ak diye yutturan, kurnazlığı ve kuralsızlığı bugüne kadar ne hazindir ki sonuç almış ve foyasını gizlemiştir. Bu kafa yapısı tereddüt ve ikilemlerle milletimizin ufkunu perdelemiştir” diye konuşarak İktidara yüklendi.

Alp, “Türkiye’nin içersine nifak ve fitne sokucu bütün oluşumlara karşıyız”

MHP Genel Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Alp’de bir konuşma yaparak, “Önümüzdeki süreçte yeni bir anayasa yapılacak. Bu anayasa sürecinde temel hak ve hürriyetler her yurttaşımıza eşit ve adil ölçüde sunulması ve bir demokratik haklar olması Milliyetçi Hareket Partisinin temel görüşüdür. İnsanlarımıza bireysel haklar ve özgürlükler verilebilecek tüm hakların verilmesi ama Türkiye’yi ayrıştırıcı, Türkiye’yi bölecek, Türkiye’nin içersine nifak ve fitne sokucu bütün oluşumlara bütün davranışlara karşı olduğumuzu dile getirmek istiyorum” diye konuştu. Toplam 400 delegenin katıldığı kongrede 211 delege oy kullandı ve kongreye tek aday olarak katılan Fatih Babacan yeniden Arnavutköy İlçe Başkanı olarak seçildi.

Haber: Arif Sapmaz – Zafer Kara

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba