Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 13 Aralık 2022

MHP Arnavutköy’den “Aday Belli Karar Net” Programı

MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı “Hedef 2023 Aday Belli Karar Net” temalı üye katılım toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, MHP Genel Başkan Yardımcıları Feti Yıldız, İsmail Faruk Aksu, İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Milletvekilleri Arzu Erdem, Dr. Hayati Arkaz, MYK Üyeleri Davut Haskırış, Gökhan Türkeş Öngel ve Savaş Çolak, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Uluç, Ahmet Poyraz, Ayhan Aras, MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Cihan Barut, Tokat Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Coşkulu bir kalabalık ile gerçekleşen programda yeni üyelerin rozetleri takdim edildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, 2023’e doğru seçim çalışmaları ile ülke ve dünya gündemine ilişkin açıklamalar yaptı. 21’inci yüzyılın Türk asrı olacağına olan inançla milletimizin huzur ve refahı, ülkemizin kalkınması, devletimizin milletler camiasında hak ettiği yeri alması için yılmadan, yorulmadan, kararlılıkla mücadeleye devam ettiklerini belirten Aksu, “Bugün Türkiye büyüyen, gelişen ve güçlenen bir ülkedir. Sözüne güvenilen, sözü dinlenilen ülkedir. Zaman Türkiye zamanıdır.” dedi.
Türkiye’yi kötü gösterme, seçime giderken Cumhur İttifakı’na karşı cephe oluşturma gayesi ile her yolun denenmesinin bir FETÖ taktiği olduğunu ve hayat pahalılığını körükleyerek toplumu kışkırtma ve kaos planının devrede olduğunu söyleyen Aksu, piyasa gerçekleriyle örtüşmeyen, olağandışı fiyat artışlarıyla vatandaşımızın helal kazancını kirli hesapları uğruna sömürmeye kalkan arsızlara fırsat vermeyeceklerini belirtti. Aksu, “Hatırlatmak isterim Türkiye İHA, SİHA, TOGG, Motor, Tayfur, Kızılelma yapıyor. 2053 sıfır karbon kararını dünyaya ilan etti ve bu doğrultuda kurum, kural ve politikalarını çoktan oluşturdu. Mandayı ve himayeyi reddeden Atatürk’ün partisi Türkiye’nin yol haritasını ABD’li başdanışmana çizdirecekmiş. Sevr-i yırtıp atan aziz millet bu hevesleri de 2023’te çöpe atacaktır. Geçmişte Türkiye’de iktisatçı yok mu diye hükümeti eleştirenler Türkiye’de iktisatçı mı bitti, Türk bilim insanına güvenmiyor musunuz? Açıklanan vizyon belgesinde terörle mücadele yok, dış politika yok, egemenlik haklarımıza saldırılar yok, Türkiye hasımlarına eleştiri yok, 15 Temmuz ihaneti yok, FETÖ’ye, YPG’ye eleştiri yok, milli çıkarlarımızı koruma kararlılığı yok. Bu vizyon belgesi kimin? CHP’nin mi altılı masanın mı? Altılı masa bu tepeden bakmacı, Türkiye gerçeklerinden uzak yaklaşıma ne diyor? Görünen; Türkiye’ye, Türk milletine uygun gelecek inşası değil, Türkiye’yi nasıl teslim alırız belgesidir. Dünyaya meydan okumak, imanla, inançla, azim ve çalışmayla, damarlarındaki asil kanla mümkün olur. Yabancı başdanışmanla, yabancı başkentlerden alınan icazetle ancak onların politikalarına ve çizdikleri yola teslim olunur. Türkiye ekonomide toparlandıkça, terörle mücadelede destan yazdıkça, dış politikada belirleyici aktör haline geldikçe, Cumhur İttifakı’nın yeni bir zaferi yaklaştıkça, Türkiye’ye yönelik kuşatma çabası da sertleşmektedir” dedi.

Barut; Hanelere misafir oluyor, Türkiyemiz için büyük hedeflerimizi anlatıyoruz
MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Cihan Barut ise konuşmasında, “Bizler Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak, önce ülkem ve milletim düsturunu benimsemiş bir büyük davanın temsilcileriyiz. Her bir çalışmamızda bu ilkeyi rehber eder, yola öyle çıkarız. Vatanımızın bekası, insanımızın refahı ve huzuru bizler için vazgeçilmezdir. Buradan hareketle, büyük davamızın, aynı zamanda ülkemizin yurt içinde ve yurt dışında güçlü, kararlı duruşunu temsil eden Cumhur İttifakı’nın daha da güçlenip, 2023 Lider Ülke Türkiye hedefimize yürümesi için çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde daha da güçlenerek çalışma tempomuzu arttırmakta kararlıyız. Göreve geldiğimiz günden bu yana Arnavutköy’de bulunan 38 mahallemizde kadın ve erkek mahalle başkanları, sandık başkanları ile teşkilat yapımızı güçlendirerek, yeni yapılanmamızı tamamladık. Her biri birbirinden değerli mensuplarımızla şimdi çok daha güçlüyüz. Ayrıca her bir mahallemizde, çalışmalarımıza güç katacak kadın mahalle temsilcilerimizi belirlemeye devam ediyoruz, onlara çok güveniyor ve inanıyoruz. Hanelere misafir oluyor, Türkiyemiz için büyük hedeflerimizi anlatıyoruz. Ülkemizin karşı karşıya bulunduğu tehdit ve tehlikeleri insanlarımızla paylaşıyoruz. Vatanımızın birliği, dirliği için çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamakta kararlıyız” diye konuştu.

“İnanıyoruz ki 2023’te yine kazanan Türkiye olacak”
MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Cihan Barut konuşmasının devamında, “Sayın Genel Başkanımızın ifadeleriyle: “Susmayacağız, durmayacağız, yorulmayacağız, yılmayacağız, yerimizde saymayacağız, vatan diyeceğiz, bayrak diyeceğiz, millet diyeceğiz, devlet diyeceğiz, şehit diyeceğiz, milletin hakkını şeref kabul edip sonuna kadar başımızın üzerinde taşıyacağız.” Gel hep birlikte, tam bağımsız güçlü ve büyük Türkiye’yi 2023’e taşıyalım. Dosta düşmana Türk Milletinin bir ve beraber olduğunu, neler yapabileceğini bir kez daha gösterelim. Atatürkçü, demokrat, ülkücü, milliyetçi mütedeyyin ne dersen de, kendini nasıl tanımlarsan tanımla, hangi görüş ve fikirden olursan ol önce ülkem ve milletim diyorsan çağrım sana. Bu duygu ve düşüncelerle, toplantımıza teşriflerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyor, sizleri saygılarımla selamlıyorum” dedi.
Coşkulu bir kalabalıkla gerçekleşen programda partiye yeni katılan yeni üyelere rozetleri takdim edildi.




Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba