Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 20 Ocak 2015

MHP Arnavutköy’den İl Başkanlığına Ziyaret

MHP’nin İstanbul’da en fazla oy potansiyelini yakaladığı ilçesi olan Arnavutköy’de yeni seçilen ilçe yönetimi, İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Arnavutköy ilçe yöneticilerine yaptığı konuşmasında ülke genelinde kişi başı milli gelirin 12 bin dolar olarak iktidar partisi tarafından insanlara aktarıldığını söyledi. Karataş konuşmasına şöyle devam etti. ” Ancak 4-5 kişilik bir ailede çalışan sadece 1 kişi var. Bu arkadaşımız 4 kişilik bir ailesine asgari ücret olan 900 TL civarında bir aylıkla bakmak zorunda. AKP ise kişi başı 12 bin dolar diye tutturmuş. 4 kişilik bir ailede kişi başı 12 bin dolardan yaklaşık 50 bin dolar yapar. Hangi birimiz bu parayı kazanıyoruz? dedi.

Karataş devamında AKP iktidarının ekonomi rakamları üzerinde kelime oyunları yaparak halkımızı kandırdığını, Arnavutköy ilçemiz de dahil olmak üzere İstanbul’un tüm ilçelerinde vatandaşlarımıza AKP’nin ekonomik yalanlarını, yolsuzluklarını, hırsızlıkları saokak sokak, ev ev anlatacağız diyerek sözlerini bitirdi.

Toplantı sonra MHP Arnavutköy İlçe yöneticileri, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş’la hatıra fotoğrafı çektirdiler.
nettavir.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba