Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 22 Mart 2017

MHP’li Aksu Evet İçin Destek İstedi

MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili İsmail Faruk Aksu referandum çalışmaları kapsamında Arnavutköy’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Aksu’ya MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir ve yönetimi eşlik etti.

Milletvekili İsmail Faruk Aksu Hadımköy Tokat İli Yeşilyurt İlçesi Derneği, Hadımköy Ordulular Derneği, Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği, Fenerbahçe Arnavutköy İlçe Temsilciliği, Arnavutköy Galatasaraylılar Derneği, Trabzonlular Derneği ve fabrika ziyaretleri gerçekleştirdi. Ayrıca Arnavutköy Muhtarlar Derneği adına Başkan Şahimerdan Fidaner ziyaret edildi. Ziyaretlerde vatandaşların sorularını cevaplayan Aksu, vatandaşlardan 16 Nisan referandumu için evet oyu istedi. Daha sonra MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı’na geçen Aksu burada partililerle bir araya geldi.
mhp aksu (1)
mhp aksu (3)mhp aksu (4)
mhp aksu (6)mhp aksu (2)
mhp aksu (8)mhp aksu (9)
mhp aksu (7)mhp aksu (10)mhp aksu (5)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba