Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 9 Haziran 2018

Milletvekili Adayı Özdemir Polat Esnafı Ziyaret Etti

İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat 24 Haziran seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İYİ Parti Güngören İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Polat’ı, ilçe başkanı Ayhan Kurt ve ilçe yöneticileri karşılarken ilçe başkanlığında ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Milletvekili Adayı Özdemir Polat, “Ülkenin bu zor günlerinde cesur insanların bir araya gelerek kurdukları İYİ Parti’mizin bayrağını daha da yukarı taşımak için çalışan ilçe çalışanlarımızı tebrik ediyor, teşekkür ediyorum” dedi.
Güngören İlçe Başkanı Ayhan Kurt ise yaptığı konuşmada, “Değerli milletvekili adayımız Özdemir Polat başta olmak üzere tüm vekil adaylarımıza teşekkür ediyoruz. İYİ Parti kurulduğundan bu yana yaşadığı tüm engellemelere rağmen yoluna devam ediyor. İnanıyorum ki zafer İYİ’lerin olacak” diye konuştu.

Esnafın sorunlarını dinledi
Konuşmaların ardından İYİ Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaflarla bir araya gelen Milletvekili Adayı Özdemir Polat esnafların sorunlarını dinledi ve destek istedi. İYİ Parti ile beraber ekonominin daha iyi olacağını belirten Polat, “Türkiye bizimle beraber İYİ olacak, esnafın yüzü İYİ Parti ile gülecek” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba