Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 3 Mayıs 2018

Muhammed Aydın Dünya Evine Girdi

Özaydın Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Aydın’ın oğlu Muhammed Aydın, Kaya İstanbul Otel’de düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Kaya İstanbul Otel’de düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştiren Muhammed ve Zehra Aydın çiftinin düğün törenlerine Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ve Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’nın yanı sıra yaklaşık 2 bin davetli katıldı. Düğün töreninde sahne alan ünlü sanatçı Latif Doğan’ın seslendirdiği türkülerle davetliler doyasıya eğlendi.

Düğüne yoğun katılım
Aydın ve Çelik aileleri davetlileri kapıda karşılayarak teker teker ilgilendi. Düğün törenine Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları Hayrettin Babahan ve Togay Çoban, Esenyurt Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, Beylikdüzü ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Seyithan İzsiz, Küçükçekmece Belediye Meclis Üyeleri Şenol Aras ve Ekrem Kaya, Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Yusuf Öztoprak, Kıraç Eski Belediye Başkanı Hamit Öncü, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Hukuk Komisyonu Başkanı Sibğetullah Şahin, Karcan Beton Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Karabayır, Arnavutköy Ağrılılar Derneği Başkanı İsmail Aksu, İyi Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural, Arnavutköy Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Fazıl Fidan, Diş Hekimi Selim Göral, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ile Aydın ve Çelik ailelerinin dostları katıldı.

Latif Doğan sahne aldı
Düğüne katılan tüm dostları ile tek tek ilgilenen Özaydın Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Aydın, “Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayarak davetimize icabey eden bütün dostlarımıza teşekkür ederim” dedi. Düğünde ünlü sanatçı Latif Doğan ve Yakup Yazıcı’nın seslendirdiği türkülerle davetliler doyumsuz bir gece yaşadı.










Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba