Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 7 Nisan 2014

Muhtarlar mazbatalarını aldı

30 Mart Yerel seçimlerinde yarıştıkları mahallelerindeki sandıklardan birinci çıkan muhtar adayları ilçe seçim kurulundan aldıkları mazbatalarla görevlerine resmen başladılar.

Arnavutköy’e bağlı 38 Mahalle’de muhtarlık yarışını kazanan adaylar Arnavutköy İlçe Seçim Müdürü Abdülkerim Çeliktekin’in elinden mazbatalarını aldılar. Arnavutköy Muhtarlar Derneği Başkanı Fazıl Fidan ve beraberindeki yeni muhtarlar, ilçe seçim kuruluna gelerek kesinleşmiş seçim sonuçlarının ardından mazbatalarını aldılar. 38 mahalle muhtarından 17’sinin değiştiği seçimlerde 21 muhtar ise seçimlerden güven tazeleyerek galibiyetle ayrılmıştı.

Çeliktekin’den “Adil ve eşit olun” uyarısı
İlçe Seçim Müdürlüğü’nde bir araya gelen muhtarlarla bir süre sohbet eden Seçim Müdürü Abdülkerim Çeliktekin yeni ve eski muhtarlara birtakım tavsiyelerde bulundu. Muhtarlık kurumunun toplumun en etkin ve en kuvvetlik kurumlarından birisi olduğuna dikkat çeken Çeliktekin, “Muhtarlık yapacağınız mahallelerinizde sizlere oy veren vermeyen her bireye eşit mesafede yaklaşarak sorunlarını birebir yakından takip edeceğinizi umuyorum. Memleket ve yörecilik ayrımı gözetmeksizin her vatandaşımızla aynı hassasiyetle ilgileneceğinizden şüphem yok. Olması gereken de zaten budur” dedi.

Arnavutköy Muhtarlar Derneği Başkanı ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Fazıl Fidan da göreve yeni başlayan muhtarları tebrik ederek Arnavutköy’ün geleceğine, toplumun huzur ve refahına bir nebze de olsa katkı yapacak olmalarının kendilerini ayrıca onurlandırdığını söyledi.
Kendisi de yeniden girdiği seçim yarışını kazanan Fazıl Fidan, seçimlerden galibiyetle ayrılan 21 muhtar adına mazbatasını aldığını söyleyerek, önümüzdeki 5 yıllık görev süreleri boyunca tüm meslektaşlarına başarılar diledi.

Kaynak: haberaktivite.net

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba