Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 7 Nisan 2014

Belediyespor Şampiyonluğu garantiledi

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta şampiyon belli oldu. Ligin bitimine 2 hafta kala en yakın rakibi önünde 8 puanlı farkı koruyan Arnavutköy Belediyespor kendi sahasında Karasuspor’u ağırladı.
İlk dakikalardan itibaren rakibini sahasına hapseden Arnavutköy Belediyespor 24.dakikada Güven ile 1-0 öne geçti. Sert şutuna son anda müdahale eden Karasuspor kalecisi topu tutmakta zorlanınca filelerle buluşan top Arnavutköy Belediyespor u 1-0 öne geçirdi. Gol sonrası toparlanma gösteren Karasuspor ceza sahası dışında bulduğu serbest atıştan Kaptan serdar ile sonuç alamadı. Hemen sonrası sağ kanattan gelişen atakta Müslüm mert topu uzak kale direğine orta şut karışımı volesi sonrası bulduğu golle skora dengeyi getirdi. 1-1 Karşılıklı atakların yaşandığı bu zevkli karşılaşmanın ilk yarısında başka gol sesi çıkmayınca 1-1 eşitlikle ilk 45 dakika sona erdi.
İkinci yarı her iki takım da gole dönük oynadı. Topla oynama yüzdesine bakıldığında Arnavutköy Belediyespor daha üstün görünse de gol bölgelerinde son dokunuşlarda sıkıntı yaşayınca skor değişmedi. Karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın sonlarına doğru sakatlanarak hastaneye kaldırılan Erhan Börklü tüm Arnavutköy Belediyespor camiasında derin üzüntü yarattı.

Haber – Fotoğraf: Murat Demirci

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba