Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 26 Şubat 2014

Nurettin Gürel Yeniden Aday

2009 yerel seçimlerinde Anadolu Mahallesi Muhtarı olarak seçilen Nurettin Gürel  yeniden Anadolu Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.

Nurettin Gürel, yeni dönemde de aday olduğunu açıklayarak; “Yeni mahalle olmuş bir bölgede kısa bir zaman içinde hizmetlerin alınabilmesi adına güzel işlere imza attık. Bu hizmetlerin devamı için tekrar aday oldum. Mahalle sakinlerimizin desteği ile de bu hizmetlerimiz her geçen gün devam ederek artacaktır” dedi.
Mahalleyi 7 bölgeden oluşmuş bir mahalle olarak nitelendiren muhtar Nurettin Gürel, 10 cadde ve 550 sokak ile de yine Anadolu Mahallesi’nin Arnavutköy’de en fazla ilgi bekleyen mahallelerinden biri olduğuna dikkat çekiyor.

Arnavutköy’deki en sorunsuz mahallenin de Anadolu Mahallesi olduğunu ifade eden Gürel; “Mahallemizin ilk muhtarı olarak yeni kurulmuş bir yapıya hizmetlerin gelebilmesi adına çokça çalıştık. Zor günler geçirdik. Ancak, alt yapı, üst yapı, yol ve kaldırım çalışmalarının mahallemizde en üst düzeyde hayata geçirilmesi için gerekli girişimleri yaparak öncülük yaptık. Ulaşım noktasındaki sıkıntılarımız neredeyse yok denecek kadar az seviyeye çekildi. Ve bunu da duyarlı vatandaşlarımızla birlikte kampanyalar düzenleyerek topladığımız binlerce imza ile başardık. Bu vesileyle de birlikten kuvvetin nasıl doğduğunu da mahalle sakinlerimizle yaşayarak görmüş olduk” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba