Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 3 Mart 2014

MHP Arnavutköy’de Gövde Gösterisinde Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy Teşkilatı 2014 yerel seçimler çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor. İlçe genelinde seçim irtibat bürosu açılışı ve aday tanıtımı yapıldı.

MHP Arnavutköy ilçe Teşkilat başkanı Fatih BABACAN;MHP Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Yüksel EMİR ve Belediye meclis üyesi adaylarının katılımıyla Arnavutköy genelinde destekçileri ile buluştu. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Celal ADAN’ ında katıldığı ve halk a yaptığı konuşmada 30 Mart yerel seçimlerde kendilerini desteklemelerini istedi.

Arnavutköy’ de basın mesupları ve halka kahvaltı verdikten sonra ilçe genelinde seçim irtibat bürolarının açılışı yapıldı. Ülkenin zorlu bir süreçten geçtiği ve Arnavutköy’ ün genel sorunlarından haberdar olduğunu belirten ADAN bu zorlukların Milliyetçi Hareket Partisi’ nin Arnavutköy’ de Belediye seçimlerini kazandığı takdirde yürekten söz verdiğini destekçilerine bildirdi.
MHP Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Yüksel EMİR yaptığı konuşmada ”Arnavutköy’de 5 yıl boyunca Buz pisti ve hobi bahçesi yapıldığını bunların güzel şeyler olduğunu fakat Arnavutköy’ ün bunlardan daha önemli ve ciddi sorunları bulunduğunu belirten Yüksel EMİR; şuanki belediye yönetimini kapalı bir dille eleştirdi. İmar sorunununa da dile getirip Belediye başkanı seçildiği takdirde imar sorununu ekibiyle birlikte yapacağı çalışmalar doğrultusunda çözeceğini dile getirdi.

arnavutkoyhaber.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba