Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, ÇATALCA, MANŞET, SİYASET 5 Mart 2014

Ruhi Tuncel Terkosluların sorunlarını dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi Arnavutköy Belediye Başkan adayı Ruhi Tuncel Durusu mahallesin’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Durusu Mahallesinde esnafları gezerek tek tek tokalaşan ve destek isteyen Ruhi Tuncel daha sonra kahvehane de Durusu halkına bir konuşma yaptı. İstanbul İl Başkan Yardımcısı Taşkan Uysal ve Belediye Meclis Üyesi adayları katıldı.

“Geldikleri gibi göndereceğiz”
“35 senedir siyasi hayatımın 30 senesini Çatalca’ya bağlıyken Durusu’da geçirdim bizi ayıran Çatalca’nın bağrından koparan mevcut AKP iktidarıdır” diyerek konuşmasına başlayan CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Taşkan Uysal, “Bizleri ayırmakla kalmadılar yoksullaştırdılar, sularımızı aldılar imarlarımızı aldılar, ellerimizdeki iş sahalarını aldılar. Hatırlayınız Engin Akman başkanlığı döneminde bizim Durusu’da ki Nurettin Sözen döneminde bizim Durusu’da ki insanlarımıza verdiğimiz iş potansiyelini bizler ceplerimize koyacak 10 kuruşu bulamazken onlar ayakkabı kutusuyla götürdüler. Ama şunu unutmasınlar Sultan Süleyman’a kalmayan dünya Tayyip Erdoğan’a da kalmayacak. Geldikleri gibi göndereceğiz” dedi.

“Belediye başkanlarının görevi hizmettir”
CHP Arnavutköy Belediye Başkan adayı Ruhi Tuncel ise, “Sizlerden birisiyim. Biz sayın Mustafa Sarıgül başkanımızla yola çıktık. Çıktığımız zaman biz şunu söyledik hizmet için geliyoruz. Arnavutköy’ümüz geleceğin parlayan yıldızı ve umutların bol olduğu bir ilçe. Umutların bol olduğu bir ilçe de sizlerinde rahat huzurlu zengin olabileceğiniz rahat yaşayabileceğiniz bir ilçe yaratmak zorundayız. Belediye Başkanı seçildiğim zaman siyaset yapmayacam. Belediye başkanlarının görevi hizmettir. Kimseyi ayıramaz, kimseyi ötekileştiremez, herkese hizmet yapmak zorundadır. Ben bunun sözünü veriyorum Belediye Başkanı olarak Arnavutköyümüzün her bir köşesi huzur, bolluk, bereket içerisinde insanlarımızı yaşatacağız. Nasıl mı? konut bölgesi ayrı, tarım bölgesi ayrı, sanayi bölgesi ayrı herkese eşit mesafede davranacağız” diye konuştu.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba