Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 20 Ekim 2018

Mustafa Öztürk Yavuz Selim Mahallesi Muhtar Adayı

Yaklaşık 30 yıldır Yavuz Selim Mahallesi’nde ikamet eden Mustafa Öztürk düzenlediği toplantı ile Yavuz Selim Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı. Suatlar’da düzenlenen kahvaltılı toplantıya birçok vatandaş katıldı. Burada bir konuşma yapan Mustafa Öztürk yerel seçimlerde Yavuz Selim Mahallesi muhtarlığına aday olduğunu belirterek, “Yıllardır yaşadığım mahalleme hizmet için adayım” dedi.

“Mahallemize katkı sağlamayı amaçlıyoruz”
Muhtarlığın önemli bir görev olduğunu dile getiren Öztürk, “Muhtar resmi kurumlar ile vatandaş arasında bir köprü vazifesi görmektedir. Vatandaşın ve mahallesinin sorunlarını en iyi bilen ve bu sorunların giderilmesi için ilgili kamu kurumlarıyla iletişime geçerek sorunların çözümünü sağlamaktadır. Bu nedenle bizde mahallemizin sorunlarını çözmek adına bu yola çıktık. Mahallemizin imar, ulaşım, alt yapı, eğitim gibi başlıca sorunları mevcuttur. Bu sorunların çözümü için elimizden geleni yaparak mahallemize katkı sağlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

“Muhtarlığımızı mahallemize taşıyacağız”
Yavuz Selim Mahallesi muhtar adayı Mustafa Öztürk tüm mahalle sakinlerinin oyuna talip olduklarını vurgulayarak, “Eğer vatandaşlarımız teveccüh gösterirse seçilirsem mahallemizin sorunlarının çözümü için elimden geleni yapacağım. Muhtarlığımızın kapısı herkese açık olacak. Ayrıca muhtarlığımız şuan mahallemizin dışındadır. Muhtarlığımızı mahallemize taşıyacağız ve buradan hizmet vereceğiz. Bu süreçte yanımda olarak destek veren tüm mahalle halkımıza şimdiden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Mustafa Öztürk Kimdir?
Sinop Gerze’de dünyaya gelen Mustafa Öztürk eğitimini de burada tamamladı. Daha sonra ailesiyle birlikte Arnavutköy’e taşınan Öztürk uzun yıllardır turizm işi yapmaktadır. Yaklaşık 30 yıldır aynı mahallede ikamet eden Öztürk birçok sivil toplum kuruluşunda görev almıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba