Ana Sayfa MESAJLAR 28 Ekim 2016

Mustafa Vural’ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Arnavutköy Rumeli ve Balkan Türkleri Derneği (RUBADER) Başkanı Mustafa Vural 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

RUBADER Başkanı Mustafa Vural mesajında, “Milletimiz, boyunduruk kabul etmeyeceğini, bağımsızlığını hiçbir şekilde terk etmeyeceğini tüm dünyaya 1923 yılında ilan etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının öncülüğünde zor şartlar ve yokluklar içerisinde yakılan istiklal meşalesi, hiç sönmemiş ve sönmeyecektir. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize yönelik saldırıların temelinde de cumhuriyetten ve bağımsız Türkiye’den olan rahatsızlıklar vardır. Bu gün vesilesiyle bir kez daha cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve dava arkadaşlarını minnetle yad ediyor, vatan savunması için canlarını feda etmiş aziz şehitlerimize rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba