Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 8 Nisan 2015

Mutlu Özdemir MHP’nin Aday Listesinde

Ülkücü İşçiler Marmara Bölge Başkanı ve  Arnavutköy esnaflarından Mutlu Özdemir MHP Erzincan Milletvekili adayı olarak 2. sıradan listeye girdi.

7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimler için aday listeleri belirlenirken Mutlu Özdemir Milliyetçi Hareket Partisi’nin YSK’ya teslim ettiği aday listesinde yer aldı.

 

Mutlu Özdemir Kimdir?

1978 Erzincan Tercan doğumlu olan Mutlu Özdemir, ilk ve orta öğretimini Erzincan’da tamamladı. 1998 yılında İstanbul’a gelerek Arnavutköy’e yerleşen Özdemir, mobilya, inşaat ve gayrimenkul işleriyle meşgul oldu. 15 yıldır Arnavutköy’de yaşayan Mutlu Özdemir, ilk siyasete MHP ile girdi ve 1992 yılından beri aktif olarak MHP’de siyasete devam ediyor. Özdemir, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba