Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 25 Nisan 2015

Anadolu Gençlik Derneği’nden Hayır Çarşısı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Arnavutköy Temsilciliği öğrenci çalışmalarına katkıda bulunmak için “Hayır Çarşısı” düzenledi.

Anadolu Gençlik Derneği’nin düzenlediği Hayır Çarşısına Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Hıfzı Kekeç ve yönetimi, Saadet Partisi İstanbul İl Yöneticisi Yusuf Dal, AGD İstanbul İl Yöneticisi Erdal Yılmaz ve birçok vatandaşta destek verdi. Arnavutköy Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlenen Hayır Çarşısına birçok vatandaş ilgi gösterdi. Hayır Çarşısında sergilenen eşyalar uygun fiyata satışa çıkartıldı.

AGD Arnavutköy İlçe Başkanı Adem Akgül bir açıklama yaparak, “Milli ve manevi değerlerine bağlı gençler yetiştirmek amacıyla gece gündüz çalışıyoruz. Anadolu Gençlik Derneği Arnavutköy Temsilciliği olarak öğrencilerimize katkı sağlamak ve gençlik çalışmalarında kullanmak amacıyla hayır çarşısı düzenledik. Hayır Çarşımıza bir çok vatandaşta destek oldu. 1 hafta boyunca süren Hayır Çarşımızda kitap, elbise, ayakkabı, pasta, börek gibi birçok ürün oldukça uygun fiyatlarla satışa çıkartıldı. Katılım ve katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba